Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 403 var bende 2 ay once 300e aldim n11den indirimlerle kuponla vs ilk alisamadim sekle 102ddn sonra ama alisinda akio + kablosuzluk nefis. Bazen sarji kullanirken yapiyorum braided kablosu oyle bi takiliyoki desktopda bile zor hareket ediyo kabloyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Wheel kalas degil bu arada eski mxler veya g400 gibi ama premium da degil g900 gibi. Orta iyilikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 tık tık geciniz bi cacık olmaz o mousetan bok gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 ya bi hush cücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 şarj olayı nası ne kadar gidiyo ne kadar sürede doluyo niye paracord ile üretmiyolar şunu cok ucuz bi malzeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 ışık kapalı ve 1000hz'de max şarj 33 saat diyor programda. sıfırlayana kadar 5-6 gün gider benim haftaiçi sadece akşamları kullanıldığı için ama sıfırlanmasını beklemiyorum %30 falan olunca gece kapalı pcye bağlıyorum saabaha %100. pc açık kullanırken yaparsadn 1.5-2 saate fullenir ama dandik kablo yüzünden o sıkıntı anca film dizi vs izlerken yani mouseu kullanmazken rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=aScld1oAK5c dayum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Aw yiiiiis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 kaç fps kaybetcez bakalım bu patchle fps ms leri 8-9 arası gidip geliyodu bende baya iyiydi artık hangi patch iyiydi böle hatırlamıyorum, şimdi 8-40 aralıgında sapıtıyor sanırım DK ile sıçtı. zaten maç historyde direk anlasılıyor bir ara %40 %46 LG vurmuşum, dk dan sonra 35lere düşmüş, yani özet geciyim sokim böle oyun motoruna. athena ve ctf geliyomuş ona sorarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 picmip'e gectim, nvidia inspector ile. deneyin bence. baska oyunda hile derim ama picmip bu oyun icin yaratilmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=91MP1UBfC7E yıl 2018 hala rapha vs cooller finali oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 C O O L L E R O O L L E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=8NM3ng8URjw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 swing hook cok daha iyiydi ya bu arada bur athena galiba attıgın yere dümdüz çekiyo kalas gibi https://www.youtube.com/watch?v=ZrQjrxK40t4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 son patchle öldürdüler oyunu, rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 (düzenlendi) nasıl lan oyunun son durumu indiremye değer mi uzun zamandır oynamadım ama canım kuek çejkti Şubat 8, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 ben arada giriyorum. steam'de aktif oynayan sayisi baya az. baya mod eklediler ctf falan vardi en son. arena shooter baska yok zaten bildigim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 duel eski stil sadece zamana bağlı oldu di mi karakter/round olayı yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 tdm oynuyorum sadece 1v1 stresliyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 parody zannettim, gercek sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 yok gerçek, 1 nisanda koymuş bi de vidyayı sdf yalnız ben oynarım bunu güzel gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 (düzenlendi) qc 2020 finali 9:10 civarı başlıyor, rapha ezmiş birkaç ay önde kızarkadaşı ölmüş olmasına rağmen. normalde eu severiz tabii ama sevindim kazanmasına o yüzden Ağustos 10, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 goat raisynin son gün son maç stamina bitmiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 (düzenlendi) cypher v rapha finali var, 2008'e geri döndük Nisan 25, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar