Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 oyun oynarken falan zank diye kalıyor sonra blue screen geliyor, restart falan atıyor kendine alet. internette araştırdım her kafadan bi ses çıkmış, dedim en iyisi burda sorayım windows 10'a geçeli baya oluyor, ama bu sorun yalnızca son 1 haftadır falan var. windows memory diagnostic mi ne var onu da yaptım ama düzelmedi. acaba laptop olduğu için mi bişey bişey dicem ama ne bileyim. ram görmeme gibi bi durum da yok, açıyorum bakıyorum gayet 6gb ram gözüküyor. ne yapsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 oyun dediğim de wow bu arada. bugün başka bi oyun moyun deneyeyim bakalım yine sıçacak mı alet. ya da stress test falan bişey indireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 oyunu diger compability ayarlari ile calistirmayi dene..exesine sag tik gelen menude yukarida compability ayarlari..digerlerinden-isletim sist. birinde yapmiyor olmasini umut ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 wowla alakası yokmuş, başka oyun denedim onda da patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 2017 de hala wow oynadığın için haketmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Ramleri Memtest'e sok derim öncelikle. Eğer orada kırmızı kırmızı gösteriyor ise sorun Ram ama test 3-4 veya 7-8 saat sürsün dokunma bitene kadar. Kesin sonuca ulaşabilirsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 çözdüm sanırım ama yine de yaparım onu da sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 ekran kartıda olabilir abi sey denesene mesela bilgisayarı aç masa üstünde bırak 1 saat felan yapcak mı cpu yormayan bi aktivite yap ne biliyim dosyaları rarla ziple felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar