Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[istanbul][Kadiköy] Liman Kahvesi

Gimli

Öne çıkan mesajlar

Los isikli, tamamen deniz - liman - gemi temasiyla dekore edilmis, menülerinde de bu tarz ilginç yiyecekler bulunan (lodos, meltem vb) güzel bir bardir.

Kadife sokakta, Karin'in yaninda bulunmaktadir. Fiyatlari barlar sokagi normlarina uygundur. Yas ortalamasi iyi, sakin sessiz, müzikleri hos, hizmetin de üst düzeyde oldugu bi yerdir.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

Pahalı değildir, öğrenci bütçesine uygundur, pek çok arkadaş gidip birlikte takılmak ve içmek için gayet uygun bir mekandır. Ne zaman gitseniz en az bir pati görürsünüz. Ben, Gimli, Golge, Yamato, Urza... ve daha pek çoğumuzu haftasonu saat 9'dan sonra burada bulmak mümkündür.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

içkili
fiyat ise ise büyük bira 5 ytl
evet tuzlu aslında biraz

geçelim iç dekorasyonu sevmem : )
yani iman diye illa uçan bi kayık olmalımı

her daim anırmalarıma

bilimum sex muhabbetiine konu olmuş meknaıdsr

aynı zamanda yanlışıkla kadı wc sine girince
2 kadın tarafımdan ilginç tepkiler aldığımmekandır.
(tepkileri hayal gücünüze bırakıyorum)[signature][hline]http://golge-i-khan.deviantart.com/
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük bira dedikleri 40lık bu arada. Büyük diyince insanlar yanlış anlamasın.
Müzik olayı güzel. Ne gün ne tarz çalınacağı belli oluyo aylık şekilde. Ama bence pahalı öğrenci için .[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39
Sosyal ağlarda paylaş

ne zaman 5 oldu yahu 4 tü biz en son gittiğimizde
iç mekan kısmına ise : mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

açıkcası çok fazla problem çıkardıklarını görmedim 18+ olayında, küçük göstermeyen insanların problem yaşayacaklarını sanmam
Sosyal ağlarda paylaş

sadece 1 kez gitttim

o projeksiyon bugs bunny beni benden aldı bi barda görebileceğim en salak şeydi herhalde

acaip karambol bi mekan.

hizmeti iyi

loş falan değil direk karanlık, loş sex ortamıdır karanlık ise valla kör umduğunu değil bulduğunu diye bi laf vardır, ne anlar insanlar öyle izbe bi şekilde oturmaktan ben anlamıyorum şahsen, frp oynamıyoruz ki[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near
Fight fire with fire - Bursting with fear
You all shall die!
*bangs*
Sosyal ağlarda paylaş

biri süper der biri iğrenç bu nası bi mekandır ya:)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

o da doğru ya[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
iç mekan kısmına ise : mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla

kişisel sorunlarımızı lütfen kendimize saklayayım

*ben zaten dünyanın en kötü tasarımcısıyım. yüzüme vurmanıza gerek yok.

[Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 17 Ocak 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 17 Ocak 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla hoca içki sevmiyoruz demek mekandan anlamıyoruz demekse evet doğrudur anlamıyorum..
yukarıda yazdıklarımda varsa bi yanlış, buyur yaz da düzeltelim..[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near
Fight fire with fire - Bursting with fear
You all shall die!
*bangs*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...