Gimli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Los isikli, tamamen deniz - liman - gemi temasiyla dekore edilmis, menülerinde de bu tarz ilginç yiyecekler bulunan (lodos, meltem vb) güzel bir bardir. Kadife sokakta, Karin'in yaninda bulunmaktadir. Fiyatlari barlar sokagi normlarina uygundur. Yas ortalamasi iyi, sakin sessiz, müzikleri hos, hizmetin de üst düzeyde oldugu bi yerdir.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 überdir allesdir severiz mekanı gimliye de teşekkürür bir borç bilirim ki kendisi bana mekanı göstermiştir :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bi gün berkle içmeye gidecez, var mıdır gelen?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Biraz pahalıdır civardan sanki. Yoksa değil midir?[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Pahalı değildir, öğrenci bütçesine uygundur, pek çok arkadaş gidip birlikte takılmak ve içmek için gayet uygun bir mekandır. Ne zaman gitseniz en az bir pati görürsünüz. Ben, Gimli, Golge, Yamato, Urza... ve daha pek çoğumuzu haftasonu saat 9'dan sonra burada bulmak mümkündür.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 gimliyle bir ara gidip içicez dimi bap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 cok guzeldir liman kahvesi arkadsimdir sahipleri :) gidin için hoş mekandir kız arkınızla gidip muhabbet edilesi vede içilesi nacizhane yerdir :)[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Aaa black? yapsinlar bize bi indirim ya[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ya da liman kart filan çıkarsınlar, hoş benim istanbul dostları kartıma %10 yapıyorlar zaten ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 TAM olarak nerdedir bu?Biraz tarif edermisiniz..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ne tür muzikler çalıo?[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 rexxin sokaa derken negatifin sokaa mı yoksa assa doru olan sokaktamı?[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 gayet oldies de çalabilir depeche mode da çalabilir ama 300 500 şeyler çalmıyor otuurp nick cave konseri izlemişliğim vardır mekanda her türlü baharatlı patates gönderimi de içtenlikle kabul edilir belirtelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 nargilesi war mı?[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ickili mi degil mi dolayısıyla 18+ mı sorusunu da getirior beraberinde[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 içkili fiyat ise ise büyük bira 5 ytl evet tuzlu aslında biraz geçelim iç dekorasyonu sevmem : ) yani iman diye illa uçan bi kayık olmalımı her daim anırmalarıma bilimum sex muhabbetiine konu olmuş meknaıdsr aynı zamanda yanlışıkla kadı wc sine girince 2 kadın tarafımdan ilginç tepkiler aldığımmekandır. (tepkileri hayal gücünüze bırakıyorum)[signature][hline]http://golge-i-khan.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Büyük bira dedikleri 40lık bu arada. Büyük diyince insanlar yanlış anlamasın. Müzik olayı güzel. Ne gün ne tarz çalınacağı belli oluyo aylık şekilde. Ama bence pahalı öğrenci için .[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ne zaman 5 oldu yahu 4 tü biz en son gittiğimizde iç mekan kısmına ise : mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... açıkcası çok fazla problem çıkardıklarını görmedim 18+ olayında, küçük göstermeyen insanların problem yaşayacaklarını sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 sadece 1 kez gitttim o projeksiyon bugs bunny beni benden aldı bi barda görebileceğim en salak şeydi herhalde acaip karambol bi mekan. hizmeti iyi loş falan değil direk karanlık, loş sex ortamıdır karanlık ise valla kör umduğunu değil bulduğunu diye bi laf vardır, ne anlar insanlar öyle izbe bi şekilde oturmaktan ben anlamıyorum şahsen, frp oynamıyoruz ki[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 biri süper der biri iğrenç bu nası bi mekandır ya:)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yahu arkeyn ne anlar içme mekanından, onun uzmanlık alanı dürümcüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 o da doğru ya[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: iç mekan kısmına ise : mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla kişisel sorunlarımızı lütfen kendimize saklayayım *ben zaten dünyanın en kötü tasarımcısıyım. yüzüme vurmanıza gerek yok. [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 17 Ocak 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 17 Ocak 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 affedersiniz..yanlış mesaj. [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 17 Ocak 2005 04:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 valla hoca içki sevmiyoruz demek mekandan anlamıyoruz demekse evet doğrudur anlamıyorum.. yukarıda yazdıklarımda varsa bi yanlış, buyur yaz da düzeltelim..[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar