paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Selam, Ticari ataşelikler vasıtasıyla baskı kurabilirsin. Bizim oradaki büyükelçilikten de yardım isteyebilirsin. Yazışmaları ve swift bir derece delil olabilir elinde. Bazen bizim ticaret odaları da yazışabiliyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 paramecium said: Selam, Ticari ataşelikler vasıtasıyla baskı kurabilirsin. Bizim oradaki büyükelçilikten de yardım isteyebilirsin. Yazışmaları ve swift bir derece delil olabilir elinde. Bazen bizim ticaret odaları da yazışabiliyor. Saygılar. selam şimdi görüştüm ateşelikle bizim yapabileceğimiz birşey yok dedi , avukat aracılığı ile işlem başlatabilirsiniz dedi. Yukarda söylendiği gibi mail yazışmalarındaki ibare aynen bu "Please take my letters as a confirmation on payment and feel free to start production now." akit diyebiliriz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 şu topic sabitlenmeli baktıkça moralim yerine geliyor. (yanlış anlaşılmasın tahsil edilemeyen para için değil) NORVEÇ DE ÇOK BOZDU LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Abi hani is paradan çıktıysa uğraş da, hani daha da para döküp bişey elde edemeyebilirsin. Motive'in ne burada ona göre hareket et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar