Artariel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 dikkat g710+ yani brown değil, daktilo gibi ses çıkaran g710 blue switchler var. US tuş takımı. razer klavye ile replace ettiğim için satıyorum. yarın veya öbür gün tuşları falan leğende iyice bir yıkadıktan sonra fotoğrafları koyacağım. yaklaşık 1.5 sene önce black friday zamanı almıştım, 130 dolara vurmuş fiyatı şimdilerde. logitechten beleşe türkçe tuş takımı da aldım ama layout US olduğu için enter tuş şekli farkı, yine de temiz yedek tuş takımı olarak kenarda tutulabilir. 250tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 bu niye tutmadı lan fiyat falan da güzel sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Şunun yüzünden : http://www.hepsiburada.com/logitech-g710-mekanik-oyuncu-tr-klavye-920-005705-pm-bd800070 İkide bir fiyatı da size özel fiyat diye düşüp duruyor. Geçen 225 e alınabiliyordu. Hem türkçe klavye, hem brown switch. Gene başlar size özel indirim diye. birde GG de satıyorlar daha ucuza, yurtdışı ve ikinci elleri. http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=logitech+g710&sra=hpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 geçen cuma 246 tlydi mesela tr garantili sepette kdv indirimi vardı 2 kere yaptılar bunu şubat boyunca sanırım. satıcı hepsiburada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 oo o zaman yüs lira :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ben aldım 2 gün önce 299 dan hepsiburada dan birde taksit yapıştırdım mis gibi samdgfğdpsmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 200e çekerim valla. mezarcılar öldürdü ürünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Yani mezarcıları bilmem ama fiyat bu sıfırda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar