Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Hacılar selam, Velcro'yu biliyorsunuzdur. CIRT CIRT'ın gerçek markası. Hani "selpak işte abi kağıt mendil" seviyesinde marka adı ürün adına dönüşmüş yurt dışında. Bunun gerçek markasının bu olduğunu, çok sağlam çift taraflı bantlarının olduğunu falan youtube'da alakasız pc build guide'lardan falan fark ettim. "Bi velcro tatavasıdır gidiyor, nedir arkadaş bu" diye. http://www.velcro.com.tr/ şöyle bi türkiye sitesi var, orijinal sitesinden ulaşıldığı için adibas.com tarzı değil de official sitesi işte. Herhangi bi ürünlerimiz, çeşitlerimiz, ne vereyim abime gibi bi bilgiye ulaşamadım. Tüm linkler aynı yere gidiyor sdf. Bauhaus'tur, tekzen'dir, ikea'dır falan hiç rastlamış olan var mı? 5 dolarlık şey için amazon shipping'e 7 dolar vermek, çin'den alıp 1.5 ay bekleyip lolcro çıksın istemiyorum. "Amma tatava yapmışsın. Git kırtasiyeden random bant bas geç" denebilir tabi. Ama dünyayı "ver ordan bi kola abisi" seviyesinde ele geçiren ürünlerde pleb'lik yapmak istemiyorum. Adamların motto'su bile "THERE IS ONLY ONE" yani diyor ki saygı duyun. Bir de resimdi çerçeveydi falan nispeten ağır şeyler asıcam (delikti çiviydi uğraşmamayı tercih ederim şansım varsa). 3. günde bilgisayar karşısında uyuyakalmışken DÜNYA YIKILMA SESİYLE saçlarıma ak düşmüş olarak uyanmak istemiyorum sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Şu Velcro'nun steroid basmış hali de çerçeveyi falan çiviyle assan daha iyi olur muhtemlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 bu mesela birbirine iyi yapışıyor anladığım kadarıyla da bunları yapıştırdığın zemine (duvara/çerçeveye) ne kadar tutunuyor o da önemli. sonuçta el ele tutuşurlar ama duvarı bırakıp çerçeveyle beraber intihar da edebilirler. 25 cm ile 1kg taşıyor demiş mesela, gopro mount'u için falan yorumlardan da anladığım kadarıyla. öte yandan glorious velcro'ya bakıyoruz, 4 tanesiyle 7.3 kg diyor, tanesi 1.8 kg taşıyabiliyor. varoluş amacı çerçeve asmak. hay ben senin link gibi. amazon'dan verdim tamam al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 yüzey alanı genişleyince kaldırma kapasitesi de artıyor normal değil mi koçomantis? bir de duvara ne kadar güzel yapışırsa yapışsın senin sıvanın - boyanın sökülmesiyle ayrılacak %90 bunlar :) zaten limitin 350 gram bile olabilir şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 dur lan. (hesapla) evet bright'ın koyduğu biraz daha fazla taşıyor cm^2 başına, eğer sitede 25cm'den kasım 25cm^2'yse neyse amazon.de'den söyledim bakalım ne gelecek başımıza. tabi onu basarken shipping bedava olsun ama gümrük vergisi girsin diye kol saati çaktım durduk yere. ayrıca senin gibi viranede yaşamıyorum ben. sıvam dökülmez. hıh. daha ship'lenme, kartı charge'lama falan yok. iptal etsem mi. gerçi saat güzel ya. bi tane duvara, bi tane de kitaplığın yanı var oraya asıcam. bakayım, fail olursa yazarım :D ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar