diho Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 benim bildiğim cambaz olmaz canbaz olur :)[signature][hline]Roots Bloody Roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 negzel[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 cambaz'dır doğrusu canbaz yanlış hata sende yani :][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hohoho sen yanlış biliyorsun. Özel isimse öyle olur. Türkçe de b den önce gelen "n" harbi "m" olur. Mesela Perşen-be ----> Perşembe Penbe ----> Pembe Ama özelse Ergün Penbe gibi kalır...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bunun için niye bi thread açma ihtiyacı duydun?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diho Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sunay akın'ın kitabında canbaz yazıyor[signature][hline]Roots Bloody Roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: blackchaos, 07 Şubat 2005 19:37 tarihinde demiş ki: hohoho sen yanlış biliyorsun. Özel isimse öyle olur. Türkçe de b den önce gelen "n" harbi "m" olur. Mesela Perşen-be ----> Perşembe Penbe ----> Pembe Ama özelse Ergün Penbe gibi kalır... yok böle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sadece okurken n m ye dönüşür İstanbul'un İstambul diye okunması gibi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 moonstar'da cambaz. ben de öyle biliyordum.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diho Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 okunurken cambaz oluyor işte yazarken olmuyor[signature][hline]Roots Bloody Roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ben yazıldıgı gibi okuyorum herşeyi? bendemi gariplik var? hatta bağırırken bile m diye okumuyorum. bak ; İSTANNNBUUUUULLL PEMMBEEE ooppsz burda bi karışıklık var şimdi kermit. blackchaos penbe kalmış perşenbe diyor sen istanbul istambul diyosun.?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya Türkçe dersinde bile söylemişti hoca n den sonra b gelirse m diye okunuyo diye bi çok kişi m diye okuyo sen n diye okuosundur doğrudur bi sürü insanda istanbul diyo[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit_frog tarafından 07 Şubat 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: blackchaos, 07 Şubat 2005 19:37 tarihinde demiş ki: hohoho sen yanlış biliyorsun. Özel isimse öyle olur. Türkçe de b den önce gelen "n" harbi "m" olur. Mesela Perşen-be ----> Perşembe Penbe ----> Pembe Doğru, cins isimler deişir özeller değişmez... Ama özelse Ergün Penbe gibi kalır... [signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kernit. fistam ekiekieki. ama b yok bumlarda. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 http://tdk.org.tr/imla/default.ASP?soz=pembe&page=0&B1=++++Ara++++ tdk'ya güvenelim. ayrıca perşenbe diye yazılır mı hiç ya?[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 türkçe kelimelerin hiçbirinde "n" den sonra "b" gelmez. bunu ihlal eden bir yada iki kelime var. bunlardan bi tanesi "İstanbul" diğerini hatırlayamıyorum.[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Fistan Penbe Perşenbe arapça kelimeler olduğu için öyle oluyor. deli etmeyin lan beni az önce çözdüm yazım yanlışlarını =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bırakın nasıl yazılıyosa yazılsın. şarkıyı dinleyin, sallayın yazımını. yazımını napacaksınız boşverin.. 'dıın dıın dıdıdı dıın dıdın pıtıpıt pıtıpıt' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: wildpervert, 07 Şubat 2005 19:53 tarihinde demiş ki: türkçe kelimelerin hiçbirinde "n" den sonra "b" gelmez. bunu ihlal eden bir yada iki kelime var. bunlardan bi tanesi "İstanbul" diğerini hatırlayamıyorum. bu böyledir, inanmazsanız gidin araştırın diğer türlüsünü kanıtlayana madalya verecem[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor "Ezberlemek, zihinden kopya çekmektir." Rıfat Ilgaz beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 nese tutamadım kendimi acıkalam yapayım canbaz olduğu doğru kelime anlamı da canıyla oyun yapan kisi cambaz ise cam ile oyun yapan(mor ve ötesinin buradaki tabiri, televizyon ile[camdan kasıtları]) kimse cambaz mor ve ötesinin uydurdugu bir sey mi bilmiyorum ama bu acıklamanın aynısını harun yapmıştı bir röportajında fazla heveslenme o yüzden[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diho Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tamam okunurken cambaz oluyor çünkü canbaz gerçeği ama yazarken canbaz yazmak gerekir[signature][hline]Roots Bloody Roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bence en iyisi forumlara bitane edebiyat hocası kaydettirelm.. bole kavgalarda yardımcı olur baya:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 zaugna kadar sallayanı görmedim ben :P[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Zaugna_Khaldun, 07 Şubat 2005 19:59 tarihinde demiş ki: nese tutamadım kendimi acıkalam yapayım canbaz olduğu doğru kelime anlamı da canıyla oyun yapan kisi cambaz ise cam ile oyun yapan(mor ve ötesinin buradaki tabiri, televizyon ile[camdan kasıtları]) kimse cambaz mor ve ötesinin uydurdugu bir sey mi bilmiyorum ama bu acıklamanın aynısını harun yapmıştı bir röportajında fazla heveslenme o yüzden Dogru olan budur!! öss stresinden her yerde anlatim bozuklugu vs aramayi da birakin bence. sarkida anlatilmak istenen sey cam ,can degil.. [Bu mesaj AstelyA tarafından 07 Şubat 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 abi ben cambaz diye bi kelime duymadım. canbaz dır o ve canı ile oynayanlara denir.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar