UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Lütfen tüm tanidiklariniza gönderin.. 7 Yasindaki bir kiz cocugu icin acil Kan Sevgili ArkadaSlar, Cerrahpasa Tip Fakültesi Onkoloji Çocuk bölümünde yatan 7 yasinda Lösemi hastasi; Damla için AB (Negatif) taze kana ihtiyaç duyulmaktaymis.DOKTORLARA GÖRE EN AZ 6 AY DEVAMLI KANA ihtiyaçlari var.. Yardim ıcn damla'nin Annesi :0532 411 32 53 0535 625 06 98(Kan grubu AB) tüm tanıdıklarınız demiş bende buraya yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Allah yardımcınız olsun.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bu işin içinde başka bi iş var gibi geliyo bana. bir ayı geçti hala kan bulunamadı. facia gibi[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=112485[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bu iş sahi değilmi yani ben de emin diilim hee arkadaş sahi dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Artık inanmıyorum... PS:Ilk geldiğindede şüphe ediodum...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Son 1-2 senedir sürekli karşıma çıkıyo bu ilan...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Yalan o zaman?[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 07 Şubat 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 benimde sürekli çıkıyor ama Allah bilir. Doğrudur olabilir. Allah acil şifalar versin... Ama n'olur CNN'in anketine benzemesin...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Rewendor, 07 Şubat 2005 23:36 tarihinde demiş ki: Son 1-2 senedir sürekli karşıma çıkıyo bu ilan... abi o zmn kiz kaç yasindaydi belki simdi yasina bakip dogru diilmi ögrenebilirz. o zmn da mi 7 yasindaydi..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hep 7 yaşındaydı. Eh belki de doğruydu ama ihtiyaç çoktan bitmesine rağmen birileri hala bitmedi sanıp yollamaya devam ediyodur. Bilemicem.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Troil, 07 Şubat 2005 23:33 tarihinde demiş ki: heryerde görüom yeter artık alsınlar bendeki bütün kanı 0 Rh (-) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar