Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CM ÇILGINLIĞI VE MORROWIND

shapshal

Öne çıkan mesajlar

hiç anlamam championship den ne anlarlar (doru yazdım inşallah) ayrıntılı bilmemne falan diyolar.Valla java oyunu gibi.Ne o öyle grafik bile yok.Kutularda spiker.SES BİLE YOK DOĞRU DÜRÜST!!! tabii buna mutlaka karşı çıkanlar olacaktır zaten yorumlar için atıyorum. Ve bir diğer konu...Morrowind oynayan var mı? Nasıl bir oyun? online rpg oynuyormuş gibi bir özgürlük var mı (hot level da aynı soruyu sormuştum sanırım)
Anlatın paylaşın öğreneyim.İnternetten oynama var mı ve diğer detaylar tavsiye eder misiniz etmez misiniz vs. vs.[hline]Neden bekliyorsun ki?
Haydi Tıkla!
Hey sen kime diyorum!!
Bak hala tıklamıyo
Olum Tıklasana bak eğlencez
Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun?
Tıkladın mı?
Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz.
Sosyal ağlarda paylaş

morrowind cok guzel bir oyun multisi yok ama zaten ihtiyacida yok oyun oldukca buyuk bir map icerisinde geciyor bussuru yaratiklar insanlar orclar elfler felan sehirler koyler daglar yollar bayagi guzel
cme gelince bizde bir laf vardir esek hosafin tadindan ne anlar diye( esek demek istemedim deyimdir bu) cm en iyi menajerlik oyunudur onun arkasinda uykusuz geceler geciren milyonlarca kisi var eger bisey anlamadiysan sizin sorununuz[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

diablo bence gayet iyi.. severim..
cm'de ne bulunduunu da anlamam ben de.. ea'nın yaptığı menajerlik oyunları (son 2-3 senedir bi de fifa soccer manager severdim) güzel ve bi aralar menajerlik oyunu sapığı olmama rağmen bissürü değişik menajerlik oyunundan cm'ye göre çok daha fazla zevk almışımdır.. cm baya kolay oyun bi kaç kez oyniyim dedim biraz bişiler yaptım direk gelene geçene koyuyo takım..

morrowind'i de pek bilemiycem oynamadım[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug."
Sazanlar: Bu taraftan..

Her gün bir tık sağlığa iyi gelir..
Sosyal ağlarda paylaş

Morrowind RPG oyunu, ve en güzel özelliği son derece büyük dünyası, ve yaptığın herşeyin questlerini etkilemesi bu nedenle özgür olman. Kötü özellikleri ise, fazla konuşma seçeneği yok, dövüşler bir süre sonra bayıyor, AI berbat zaten (taşın üstüne çıkıp ok yay ile BoneLord öldürmekten gına geldi bir süre sonra.

Ama öyle ss ler aldım ki oyunda, manzaranın mükemmeliğini gösteriyo. Ve internetten yeni haritalar modlar questler indirip tad katabiliyosun.[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'
Sosyal ağlarda paylaş

ÜÇÜDE RULZ!!alla alla üçünüde severim uzun zaman başında oturabilirsiniz üçünün de. çoğu oyunun vermediği heyecanı ve zevki verir üçüde ne konuşuyonuz ya işte. herkesin zevkleri ayrı kardeşim.[hline]-bis sös verdikssss...iyi hobbitlersss...
-ne o öyle lan kulaamın dibinde.*!çat!! (kafasına vurur)* zırtaboz seni!
Sosyal ağlarda paylaş

morrowind ı almaya karar verdim.Peki oyunda yeni haritalar yapılabiliyor mu editor gibi birşey geliyor mu?[hline]Neden bekliyorsun ki?
Haydi Tıkla!
Hey sen kime diyorum!!
Bak hala tıklamıyo
Olum Tıklasana bak eğlencez
Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun?
Tıkladın mı?
Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 09 Şubat 2003 13:57 tarihinde demiş ki:
2. cd si taamıyla editör içeren bir cd, harita, quest, item heşeyi yapabiliyorsun, 3ds max, autocad ve photoshop biliyorsan çok rahat kullanırsın editörü...[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

nası ya?bendeki morrowind tek cd??? içinde editoru de var???hm ilginç tabi.[hline]-bis sös verdikssss...iyi hobbitlersss...
-ne o öyle lan kulaamın dibinde.*!çat!! (kafasına vurur)* zırtaboz seni!
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Grafik benim bi oyunda aradığım en son şey... En önemlisi içerik ve oynanabilirlik... Al sana Muhteşem grafikli 5 cd'li bir adventure... Armed and Delirious... Dünyanın en kötü adventure oyunu... al sana 12 MB lık Secret of Monkey Island... Dünyanın en iyi Adventure oyunu... EA Sports menejerlik oyunu yapıyo FIFA grafikleriyle bi boka benzemiyo... CM ise muhteşem bi oyun... Mesela Age of Empires, Starcraft, Volfied, Heroes of Might and MAgic, Worms, Civilization (II özellikle) bunların grafikleri çok mu güzel? hayııııır.... Oyunlar muhteşem oyunlar mı? EVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET! olay bumudur? BUDUUUUUUUUUUUUUUUUR![hline]....
Sosyal ağlarda paylaş

CM oynamayı ya da anlamayı becerememiş olmak oyunu kötü yapmaz ki, ayrıca başarılı olmak demek oyundaki en güçlü takımlardan birini alıp ilk sezonunda tüm kupaları toplamak demek de diil.. oyunu herhangi bi 3.lig takımıyla oynamayı denersen anlıyosun zor mu kolay mı, ya da gerçekçi mi. 1 maç kazanınca bile sewiniyosun o durumda.
Morrowindi de tawsiye ederim zewkli oyun güzel oyun we uzun sürüyo çook..[hline].ã.¢.]-[.ë.®.ø.][. /// [L.u.¢.!.]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...