Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce tesadüfmü??

gokhaan

Öne çıkan mesajlar

Bundan tam 9 sene önceydi(1995). liseyi bitirmiştim ve bir dershaneye yazıldım. dershaneye başladıktan 1 ay sonra sınıfa yeni bir kız geldi. hani derler ya ilk görüşte aşk diye sanırım onu ilk defa o an yaşamıştım. daha sonra aramızda öyle bir iletişim olduki her şeyimizi beraber yapıyorduk. mesela önce o oturduğu sırayı değiştirdi ve benim yanıma geldi. dersaneye hep beraber gelirdik beraber ders dinlerdik yada dinlemezdik. her günümüz beraber geçiyordu. beraber asardık dersaneyi ve hep beraber gezerdik onunla. ama işte daha o zamanlar o günün şartlarına göre çocuk sayılırdık yaşımız daha 17 idi. şimdikilerde ki gibi herkes birbirine kolay kolay açılamıyordu. bizde sanırım o sıkıntıyı çok çektik. bir türlü birbirimize açılamadık. ama hem dersanedeki hemde dersaneden sonraki zamanlarımız hep beraber geçiyordu.. uzum bi zaman böyle gitti.. ama ne o bana nede ben ona açılamadım. benim tek korkum acaba ya onun düşüncesi farklı ise idi. yani belkide diyordum beni sadece arkadaş olarak seviyordu diye düşünüyordum ve öyle çıkmasından da korkuyordum. ama onun bana karşı davranışlarıda durumun öyle olmadığını gösteriyodu. dediğim gibi ders biterdi hadi gezelim beraber derdi gezerdik. benden hep çiçek isterdi bende alırdım. evine bile bırakmamı isterdi hep. bende bırakırdım tabi. ama bu böyle tam 1 sene sürdü ve dersane de bitti.. maalesef ne o bana nede ben ona açılamadım. elimde sadece ona ait evinin telefonu ve adresi vardı. o zamanlar cep telefonlarıda yaygın olmadığı için başka bi bilgi yoktu elimde. aradan bayağı bi zaman geçti ne ben onu arayabildim nede o beni. aradan 1 seneye yakın bi zaman geçti (yıl 1997) onun doğumgünü gelmişti ve bende evine ona bi çiçek gönderdim.. beni arıyacağını da bildiğim için iş yerindeki arkadaşlarıma eger beni ararlarsa yok demelerini istedim özelliklede onun. ertesi gün evimi aramış ve iş telefonumu almış. o gün belki de 10 kez aradı her defasında yok dediler. ama en sonunda dayanamadım ve konuştum. ona daha sonra onu arıcamı söyledim ama aramadım. o da zayen beni ondan sonra hiç aramadı. aradan 4 yıl geçti bi gün ortak bi arkadaşımla tesadüf bi şekilde karşılaştım ve bana onun bir kaza sonucunda öldüğünü söyledi. adeta dünya başıma yıkılmıştı. kendimi öldürmeyi bile düşünmüştüm. ama yapamadım. aradasn yaklaşık 3 sene geçti ve ben de onu araştırmaya başladım bulunduğum ildeki tüm mezarlıklar kayıtlarını araştırdım ama hiç bi sonuca ulaşamadım. içimde az da olsa umut belirmişti. bi gün cuma namazına gittim camiye ve namazın sonunda da şöyle bi bir dua ettim.. Allahım eger o ölmediyse lütfen karşıma çıkar.. ve o günün akşamı yolda yürürken bi baktım karşımda o.... önce inanamadım ama konuştuğumda gerçekten oydu. ellerim ayaklarım titriyordu adeta doğru düzgün konuşamadım bile boğazım düğüm düğüm olmuştu. sonra beni yanındaki kardeşiyle tanıştırdı dediki bu da nejat abin hani bana d.günümde bi çiçek gelmişti ya işte onu gönderen dedi. kardeşide haa evet şu senin uğurum ve o evimizin nazarı diye sakladığın çiçekmi diye sordu o da ewet dedi. o an bende onun beni unutmadığını anlamıştım.. ama yine ona bişe diyemedim ve bana evlenip evlenmediğimi sordu bende ona nedense bilmiyorum kısa bi süre sonra evlenicemi söyledim ve oda düğününe beni çağır diye yanımdan uzaklaştı..

işte bu hala inanamıyorum acab o gerçekmiydi yoksa hayalmi görmüştüm.. yoksa allah sürekli kalpten ettiğim duaların bi karşılığı olarakmı onu benim karşıma çıkarmıştı anlamadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Hikayen beni baya etkiledi.. Güzel kardeşim niye böyle bi tavır sergiledinki o senin hayatının aşkı olabilecek bir insandı belki neden korktun,neden çekindin de ona sevgini haykırmadın?... yazık etmişsin herşeye.. Sana tek sözüm şu olacak; onu bul ve (eğer hala evlenmediyse)bi daha da asla bırakma. Sıkıca sarıl ona şu yaşadıklarını her insanla yaşaman mümkün değil...[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gadabriel, 21 Kasım 2004 03:31 tarihinde demiş ki:
Hikayen beni baya etkiledi.. Güzel kardeşim niye böyle bi tavır sergiledinki o senin hayatının aşkı olabilecek bir insandı belki neden korktun,neden çekindin de ona sevgini haykırmadın?... yazık etmişsin herşeye.. Sana tek sözüm şu olacak; onu bul ve (eğer hala evlenmediyse)bi daha da asla bırakma. Sıkıca sarıl ona şu yaşadıklarını her insanla yaşaman mümkün değil...

garip olan onun oldugu haberinin gelmıs olması ve zor bi anda karsısına cıkması...
simdi kız olumu yasıyomu diye sormak lazım once gerçi ben bu tip seylere oldum olası inanmam da bu olay sanki biraz gizemli dunyalarmıdır nedir o ultragereksiz programdan cıkmıs gibi duruyo[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

Yazıyı mı yorumlamayılım? Tüyler ürpertici

Seni mi yorumlamalıyım? .... bir şey diyemeyeceğim. Ama ne desem hakediyorsun :) Çünkü böylesine tutku beslediğin bir şeye karşı çekingelnlik sahibi olmanın normal olduğu kadar ürkekliğin bence biraz fazla. Bence haala paticik başında oturman bile kabahat :) Git, at kendini sokaklara, yapabileceğin her şeyi yap, tüm kaynakları araştır. Ve bul onu.[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Etkilendim! Gerçekten! Aptalsın! Sen onunla evlen! evlenmezsen! Tekrar dene! Aptal!

p.s:sana aptal demem nereden tanıyorum ki? Ama butun yaşadıkların yerine kendimi koydum ve bu sonuçlar çıkıyor.. msg'mi degiştirmemi istiyorsan p.m:) hemde konuşuruz.[signature][hline]www.RankHosting.net
bilgi için msn: [email protected]
--- --- --- --- --- ---
Saygılarımla
KJ. & e-ekrem

[Bu mesaj KillJoy tarafından 31 Ocak 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Harbi helal olsun kardeşim bir insan kendine bukadarmı eziyet cektirir..ümidimdir işallah sen o kızı bulup konusup birseylere baslarmısınız bilemem ama egerkı ksında sende gonlu varsa mutlu olun derım baska ne dıem ama bırakma onun pesını yuce allah sana bır sans vermıs degerlendırememıssın artık ondan baska sana bole bır şans veren olamas sen naparsan kendın yapacaksın[signature][hline] '''(Fell The Fire))''
!!Dance Whit The Devil..!!!
Sosyal ağlarda paylaş

1 dk bile bekle git gerekirse ayaklarına kapan seni seviyorum diye haykır[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

karsilasmadik ama telefonda konustuk. napiyon dedi evlenmiyo hala diye sordu bende evlenecem az kaldi dedim salak gibi. ya tamam siz kendi acinizdan demissiniz yok git konus sevdigini soyle diye. ben ne diyorum ya ben onu gordugumde de sonra telşefonda konustugumda da nasıl varya bogazım dugumleniyo konusamiyomki.aptal aptal o bana bakiyo ben ona. iki geyik muhabbeti o kadar. ah bi diyebilseydim ama artık is isten gecti ben o treni kacirdim artik maalesef.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

bu tutumu bende anlamadım.Nie evlencem fln dedin ki?Yazık etmişsin bence git bul açıl kıza.[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Başdan hata yapmış sın bence tabi o zaman ın şartlarını göz önüne alıcak olursak doğru da denilebilir ama geçmiş geçmişde kalmış bence ona bir mesaj at eğer cep numarasını biliyorsan, bilmiyorsan bir şekilde ulaş ve onunla buluşmak istediğini söyle bir cafe ye veya nerelerden hoşlanıyorsanız zamanında gezmişiniz bilirsin o yer ler den birinde buluşmak istediğini soyle. Tabi hala açıksa.. Buluştuğunuzda ondan okul zamanından beri hoşlandığını söyle ondan gelicek cevabı umursamadan söyle..

Allah bir yastıkda kocasın.. :)[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Sosyal ağlarda paylaş

senin kanın bozuk düzgün insanlar niye hiçkız düşüremiyolarisyanım Allah'a değil SANA[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi
rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu ..
Sosyal ağlarda paylaş

hikayen ilginç seni tamamen anlıorum..aptal salak mal gibi hitaplar çok sölenir ama bu insan karakteriyle ilgili bi şey ve bende de var aynısı çok zor anında ağzın dilin tutulur ve saçmalarsın.o olmuş bence eğer bi daha karşına çıkarsa(ki bilinmez)kıza açılacağına iice bi niyetlen ve söleyemiosanda geyiği brs uzat ve ardından işte eskiden beri onun hakkında nsl düşündüğünü falan,söle kaç kez açılamadığını falan ilave eders,n ,stersen..daha kolay olur heralde..yoksada kendini fazla yıpratmanın alemi yok..sebebi belli karakterin sebep olmuş buna ve bundan dolayı kendini yargılarsan hata edersinn..budur..[signature][hline]doğru olan zordur anladım..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...