pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 bu ikiliye dikkat ! goldbären said: Cokomantis said: jshsdfgs yok ya şurda o sahtekarlığı yapacağım 1 kişi var, o biliyor kendini (:P) bunu nereden biliyorsun! bu sır sadece annenle benim aramızdaydı !11 yalnız ana bacı yazıyorum böyle ama yaşlarımız artıyor, bigün vefat etmiş birine denk gelicek fena sıçıcam. iyisi mi vazgeçeyim bu sevdadan. ad3m said: goldbären said: Cokomantis said: şu orta yaş üstü caps'leri başkaları adına utandığımız başlığa koysanız olur mu? içim kıyıldı ya :( katılıyorum. adem anasının paylaşımlarını buraya taşımaktan vazgeçmeli artık... Annem 5 yıl önce vefat etti ayıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 niye revive ettin la vicdansız. o gün bu gündür adem bana yazmıyor zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 mubarek bi insanmissin icine dogmus resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 içine doğmuş ama kaale almadan yazmaya devam etmiş. tam bir akdeniz erkeği (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar