monoscope Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Merhaba, TR üzerinden global pazarda dijital ürünler satacak projemiz için subscription ve kredi kartıyla satın alma entegrasyonu sağlayabileceğimiz bir firma arıyorum. Ne kadar mümkündür, hangi firmalar bu tarz bi entegrasyonu sağlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Stripe cok kullaniliyor. Guvenli, arayuzu guzel, Bitcoin bile destekliyor. Beles ayrica, yani aylik ucret filan yok. Komisyon aliyor sadece. 3dsecure filan da var destek oldugunda kredi kartinda. Daha Turkiye'ye gelmemis. Gelecek diyorlardi vaktinde oysa. PayU'nun var, uluslararasi firma. Ona bak bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Aynen ben de kayıt oldum sonradan farkettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Uluslararası iş görür mü bilmiyorum. Geçen denk gelmiştim bir bakın. https://www.hepsipay.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar