zipzip Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Küçükken pc dergilerinden çıkan cdlerde müzik programları olurdu da onlarla şarkı yapardık ya tam o kafada bir oyun; http://store.steampowered.com/app/410840/ Karakter yapıp grup toplayıp şarkı yapıyorsunuz. 3 sıra var (ne deniyor bilmiyorum) guitar, bass ve davul riffleri koyup şarkı yapabiliyorsunuz ki tek eğlenceli kısmı bu oyunun, kalanını oynamadım bile. Turnelere çıkıp stüdyoda kayıt falan alabiliyorsunuz. Bug konusunda da biraz sıkıntılı oyun. Henüz yaptığınız şarkıyı generate bile edemiyosunuz. Ama eğlendiriyor çok. Karakterleriniz lvl atladıkça yeni riffler, introlar, outrolar da geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 bağımsız god game sandım bi heycanlandım tüh. punkomatic vardı o geldi aklıma taa flash zamanlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 tam benlikmiş thx bro ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar