Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enchanting Skilli.

GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

malzeme toplamiosun disenchent ediosun.ben tailoring i öneririm.kendi yaptigin itenleri disenchent edersin.ama zor bir skill ve sabir istior.cok yapmak istiosan lvl 40 a kadar tailoring skinning gidip daha sora skinning yerine enchenting almani öneririm.[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net
For the Horde
We hate the Palliance
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

cidden enchanting cok para ve masraf istiyor.bir kere eline gecen butun yesil itemlari kiracaksin skill i kasmak icin ki bu zaten ekonomiyi mahvediyor.Oncelikli soruna cevap olarak herbalism oneririm cunku bazi gelismis enchantlar yaninda herbalism skill ide istiyor[signature][hline]Draister
Troll Priest

Spiritus Sanctus-Vita Aeterna
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bende soğumuztum fakat şuan terziliği 300 lemekle meşkulum bitirdikten sonra enchanting'e başlıyacağım skinning'i bırakıp :)

225 şuanda terzilik bitmeye yaklaştı sabırsızlıkla bekliyorum 300 olmasını sonra hemen enchanting ben geliyom :)
[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||

[Bu mesaj GM-Newbie tarafından 07 Şubat 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

burda tailoringin cok bahsi gecmis bende soriyim birseyler tailoringdeki cogu malzeme linen cloth wool cloth gibi yaratiklardan dusen malzemelermi istemiyormu? skinningin terzilige ne katkisi var ? bazi itemlar birazda derimi istiyor/[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

skinning - herbalism al (alchemist bi arkadaşin olduğunu var sayıyorum yoksa mining al)

level 30 olana kadar skinleri falan satarsin. Tabi server yeni açıldı ise yok açılmadıys sadece heavyleather ve üstünü satabilirsin. Ama çok güzel para gelir. EU betada 45-50s den satiliyordu. Herbler konusunda da 5xhealing potion 40-50s, swiftness potion, elixir of defense-agi , FROST OIL (1g den satılıyor ve malzemesini toplamak çok kolay) , shadow oil (50-75s) yaptırırsın arkadasına.

level 30 olduktan sonra git 1 gün boyunca low level moblari kes, level5-10 arasi item düşürecekler onlari dilersen disenchanting öğrenip disenchant etmeye başla, yada bi alt char aç ona email at bütün disenchant edeceğin itemlari.

şahsen ben 40' a kadar bekleyip solo instance yapma taraftarıyım, tabi sabredebilirsen. Bi WC yapiyosun 20 tane falan item geliyo ve boss ları da sayarsan 4-5blue item. Enchenting en güzel şey :>
Sosyal ağlarda paylaş

Eu betada skinner enchanter başladım ve başlamak için enchanting in pekte uygun olmadığına katılabilirim.
EU da ki AH US tekine nazaran çok küçüktü ama Light leatherlari bile satmayı başardım hehe.Alt bi char açıp mail atmak iyi fikir.
Enchantingse size +1 stamina to bracer 15 life to chest gibi bidi modlar katmakta başlarda..25 lvlde kendi imkanlarımla 90 enchating yaptim.. skinningse 180 civariydi :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

Cooking fishing firstaid bular secondry zaten. Alın hepsini canınız sıkılınca kasarsınız :) Bende betada enhencerım para sorunu çok fazla. Tailor olarak yaptığım itemleri enhence etme açısından tailor kasmak mantıklı ama tailor 300 olana kadar yanına para kazanmak için veya tailoara ilerde gerekecek deri ihtiyacı için skining şart gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben son 4 gun once professionlarimi sildim(180lw+230skining).
Enchanting icin yaklasik 50g kadar para harcadim ve enchanting 140 ayrica tailoring tam hatirlamiyorum ama artisan'in ortalari diyim.kumaslara para harcamadim hic, gidip moblardan kastim. Enchanting de malzeme basli basina bir sorun ve tailoring'in bana faydasi yalnizca degersiz malzemeler oldu. Kissadan hisse, zorluguna ve harcanilan paraya gore hic da sanildigi gibi guzl bir proffession degil. Ayrica sunu iddia ediyorumki bir enchanterin level 40 da binek almazi cok zor![signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM!

[Bu mesaj UnKnownTR tarafından 07 Şubat 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm bence gayet karlı bir iş lvl 41 warlockum vardı pvp 10 daydım ve beta kapanırken 40 goldum ve 209 enchanting skillim vardı hiç mle özel olarak para kasmadım genelde hep raid maid yaptım eğlendim kazandığım paranın çoğu enchantingdendir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...