Killer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Martini Bianco 1 litre 70 TL Martini Extra Dry 1 litre 80 TL Martini Rosso 1 litre 70 TL Martini Rosata 1 litre 80 TL istanbul anadolu yakası elden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Mobilden umduğunu bulamayan genç ticarete atılmıştı.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Güzel fiyatlar. Yağlı sele zeytini satılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ankaraya veya adanaya istersek? kargoda kesin mundar olur ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 istanbulda eş dost akraba varsa ona vereyim. geldiğinde alırsın veya o getirir. kargoyla zor aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Hepsinden birer adet almak istiyorum ama içki kokusundan nefret eden biriyim bunların kokusu tadı nasıldır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Anaaa, biz mutfakta zeytin marinasyonunda kullanıyoruz Martini Rosato' yu. İçki miymiş bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Draculiablo said: Hepsinden birer adet almak istiyorum ama içki kokusundan nefret eden biriyim bunların kokusu tadı nasıldır acaba bu nedir ya martininin ne olduğunu bilmeyip hepsinden 1er adet almak istemek nedir /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Draculiablo said: Hepsinden birer adet almak istiyorum ama içki kokusundan nefret eden biriyim bunların kokusu tadı nasıldır acaba Tatli ve icimi kolay baya. Kokusu rahatsiz etmez vodka rom viski gibi agir degil. Siselerin arkasinda kokteyl tarifi var zaten, ondan da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 yildirimokur said: Anaaa, biz mutfakta zeytin marinasyonunda kullanıyoruz Martini Rosato' yu. İçki miymiş bu ? Aynen boyle kullanimi da var. ben denemedim ama hic bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 He yaw he sensin Luriel said: Draculiablo said: Hepsinden birer adet almak istiyorum ama içki kokusundan nefret eden biriyim bunların kokusu tadı nasıldır acaba bu nedir ya martininin ne olduğunu bilmeyip hepsinden 1er adet almak istemek nedir /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Bir araştırayım özel mesajla ulaşırım sana Killer said: Draculiablo said: Hepsinden birer adet almak istiyorum ama içki kokusundan nefret eden biriyim bunların kokusu tadı nasıldır acaba Tatli ve icimi kolay baya. Kokusu rahatsiz etmez vodka rom viski gibi agir degil. Siselerin arkasinda kokteyl tarifi var zaten, ondan da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 diğer dükkanları gezeyim gelirim *gelmedi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Killer said: Martini Bianco 1 litre 70 TL x3 Martini Extra Dry 1 litre 80 TL Martini Rosso 1 litre 70 TL Martini Rosata 1 litre 80 TL istanbul anadolu yakası elden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 bileydim viski alırdım. zeytinle martini keyfi yapıp kız tavlayacak adam yok galiba patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 viski olsa satardı martini ne abi öyle bi imkanın varsa yanlış yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 nerde o eski ceymis bondlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 bi apple martiniye karşı koyabilecek hatun kişisi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 ay başı ben alabilirim ama yanına cin de lazım onu napcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 ben de öyle dedim. patide işini bilen adam vardır dedim. herkes biracı rakıcı heralde viski bide. martini koydum zeytinle diyip instagrama şekill bi foto bak bakim akşam kaç kişi arıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 KillJoy said: bi apple martiniye karşı koyabilecek hatun kişisi yoktur. have you met me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 martini cok talihsiz bir tercih olmus gercekten rom bile daha hizli giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 feverfeverray said: KillJoy said: bi apple martiniye karşı koyabilecek hatun kişisi yoktur. have you met me? benim elimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 pascalnouman said: martini cok talihsiz bir tercih olmus gercekten rom bile daha hizli giderdi patide içeni yok demek çok. diğer dükkanları gezip gelicem diyen arkadaş da gelmedi daha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 KillJoy said: benim elimden kısmet olmadı doğrulayamıyorum iddianı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar