Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık litrelik martiniler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Draculiablo said:

Hepsinden birer adet almak istiyorum ama içki kokusundan nefret eden biriyim bunların kokusu tadı nasıldır acaba

bu nedir ya martininin ne olduğunu bilmeyip hepsinden 1er adet almak istemek nedir /facepalm
Mesaj tarihi:
Draculiablo said:

Hepsinden birer adet almak istiyorum ama içki kokusundan nefret eden biriyim bunların kokusu tadı nasıldır acaba

Tatli ve icimi kolay baya. Kokusu rahatsiz etmez vodka rom viski gibi agir degil. Siselerin arkasinda kokteyl tarifi var zaten, ondan da bakabilirsin.
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Anaaa, biz mutfakta zeytin marinasyonunda kullanıyoruz Martini Rosato' yu. İçki miymiş bu ?

Aynen boyle kullanimi da var. ben denemedim ama hic bilmiyorum
Mesaj tarihi:
He yaw he sensin

Luriel said:

Draculiablo said:

bu nedir ya martininin ne olduğunu bilmeyip hepsinden 1er adet almak istemek nedir /facepalm
Mesaj tarihi:
Bir araştırayım özel mesajla ulaşırım sana

Killer said:

Draculiablo said:

Tatli ve icimi kolay baya. Kokusu rahatsiz etmez vodka rom viski gibi agir degil. Siselerin arkasinda kokteyl tarifi var zaten, ondan da bakabilirsin.
Mesaj tarihi:
Killer said:

Martini Bianco 1 litre 70 TL x3
Martini Extra Dry 1 litre 80 TL
Martini Rosso 1 litre 70 TL
Martini Rosata 1 litre 80 TL

istanbul anadolu yakası elden
Mesaj tarihi:
ben de öyle dedim. patide işini bilen adam vardır dedim. herkes biracı rakıcı heralde viski bide.

martini koydum zeytinle diyip instagrama şekill bi foto bak bakim akşam kaç kişi arıyo
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

martini cok talihsiz bir tercih olmus gercekten rom bile daha hizli giderdi

patide içeni yok demek çok. diğer dükkanları gezip gelicem diyen arkadaş da gelmedi daha sdf
  • Yeni Oluştur...