masa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 yarı deneysel demek daha doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 abi kontrol grubun var mı? kullanan/kullanmayan iki gruba ölçek uyguladıysan bu deneysel olmaz yalnız. müdahale, farklı uygulama vs. olması lazım deneysel diyebilmen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Abi kontrol grubu madde kullanmayanlar? Örneğin uyuşturucunun dikkat üzerindeki etkilerini araştırıyorsun. 10 kişiye uyuşturucu veriyorsun. 10 kişiye vermiyorsun. Sonra bunlara dikkat testi uyguluyorsun ve sonuçları karşılaştırıyorsun. Bu deneysel bir araştırma. Yarı deneysel ise uyuşturucuyu sen vermiyorsun. Daha önceden uyuşturucu kullanımı olan 10 kişiye dikkat testi uyguluyorsun(deney grubu), daha önce uyuşturucu kullanımı olmayan (kontrol grubu) 10 kişiye dikkat testi uyguluyorsun ve sonuçları karşılaştırıyorsun? Ben mi yanlış biliyorum? Yoksa düzgün mü ifade edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Yardımcı olabilirim sanırım ben. Pm den şey edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Halledemezseniz yarin bana om falan at, hallederiz. Bu arada eger orneklemin cok kucukse non parametrik testler var, onlari uygulamak daha faydali olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Evde değilim yarın göndereceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Abi bugün baktım biraz, ama örneklem küçük olduğu için ( < 30) yukarda da dedikleri gibi nonparametrik testlere yönelmen gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 summon @masa Abi ö.m kutun dolu yazamadım geri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar