DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2002 Ne yaptınız bugün anlatın.. pepelek günlüğü[hline] ya ya ya!şa şa şa!bizzat kendim çok yaşa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcheroN Mesaj tarihi: Ekim 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2002 bugün sap sap oturdum ewde wala o yüzden yrn naapçaamı anlatsam olmasmı? olur. yrn erkenden kalkçam(11de fln) soora hatun kişiyle buluşup concert a gitçes (düş sokaı sakinleri-gerçi artık çoul diiller ama neyse :P) ondan soora bi şekilde onu postalayıp ona hediye bakmaya gitmem lzm ama nsl yapçam bilmiorum doum günü yaklaşıo.. eywaah stres yaptım şmdi.. neyse özele çok girdik sustum. ondan sonra ewe gelip yine net fln derken gün bitti işte.. nekdr ot bişekilde yaşıorum ben ya bi dakka!? [Bu mesaj AcheroN tarafından 20 Ekim 2002 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2002 dersane wardı. sroa gittim içtim. geldim müzik dinledim chat mat. şimdi yatıorum.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2002 kalkmak bostancıya gitmek oradan kadıköye gitmek dersane eve dönüş dönüşte burger king e uğrayıp büyük whopper menü almak ki bu bugün yaptığım en kayda değer iş oldu.. yedim hepsini eheh boş boş oturuorum o zamandan beri..[hline] *Clark Mutant sees some trouble brewing on* -This is job for SUPERMUTANT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2002 senden daha otlar var merak etme.. sabah ank.dan gelen teyzemi karşıladık boğaza gidiceklerdi gitmek istemediimi söylememe,trip atmama rağmen işe yaramadı kuyruk gibi gittim skıntıdan patladım..akşamüstü de 2 ark.la sahilde buluşup yürüdük bayaa bi.. o kadar. ha bi de bowling oynadım çekişmeli karşılaşma sonrası 96-95 yendim rakibimi..[hline] ya ya ya!şa şa şa!bizzat kendim çok yaşa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lestat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2002 oha aynı anda 3 post *!dilek tutar..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 gece geç yattığpımdan sabah geç kalktım ilk 2 dersi kaçırdım dershanede sdreshane tuvakletinde traş oldun Ayhan Işık model ince bıyık yaptım kızlar hasta oldu :-P sonra arkadaşlarla takıldım arkadaşlar filme gittiler (signs) bende derse gittim dersden çıktım sinemadan arkadaşları topladım hepsinni anlatımlarının ortalamasını alarak filme gitmiş kadar oldum ve gitmem gerektiğini düşünüyorum romantik cafede kumpir yedim tavla attım bariton sesimle çay reca ettim çay içtim geyik çevirdim dert dinledim dert anlattım sonra arkadaşımı dershanesinden aldım beraber eve döndük DC oynadım şimdidfe günlüğe eklemeler yapıp dipğer konuları okuyorum[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 dersaneye gittim, dersanede kimya ödevimi yaptım, sonra çıkışta dersaneden arklarla age e gittim.. rush yok dediler, bilmiodum bahanesiyle rushıp yardım :) sonra eve geldim.. bilgisayar tutmuş yine ona sövdüm sonra oturdum onunla uğraştım becerdim.. sonra karnımı doyurdum. biraz nette takıldım. müzik dinledim şarkı söyledim. sonra tekrar nete girdim.. şimdi de patlamış mısır yiycem sonra da geometri ödevimi yapacam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 anneme gittim. dönüşte arabanın teki gelip langırt diye arabama geçirdi durup dururken. çok mutsuzum şu anda. üwe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 oturdum düşündüm oturdum ödeve oturdum amaçsızca kalktım bi daa oturdum kalktım oturdum kalktım oturdum kalkamıyom[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 said: Emaleth, 20 Ekim 2002 20:10 tarihinde demiş ki: anneme gittim. dönüşte arabanın teki gelip langırt diye arabama geçirdi durup dururken. çok mutsuzum şu anda. üwe... geçmiş olsun[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Sabah biraz geç kalktım , hatta yatağımdan kitap fırlatarak bilgasayarı açmayı denedim başarılı olamadım ;) tam o anda babam hiç açma bruncha gidioruz dedi gittik , sonra bide sinemaya gittik sonra nemi oldu ? sinemada arkadaşımıgördüm babamı postaladım onla takıldım , nargileye gittik ve işte burdayım :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Sabahtan beri yarInkiUlk.Cog sInavIna neden calI$mayIpda caLı$mayI du$undugumu soruyorum kendime..ArtIk yarIn okulu nasIl kIrabilcegimi du$unmeye ba$ladIm[hline]Mooom this cat's being dildo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Az önce yerimden kalktım tuvalete gittim, bünye istiyomuş tekrar oturdum kalkamıyom :)[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 dersaneye gittim sabaan ayazInda. sonra cIkI$ta karnImI doyurdum ardIndan bf1942 alIp deneyim dedim. sinir küpü oldum. $imdi müzik dinliyip $u satIrlarI yazIyorum.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 said: GeeM, 20 Ekim 2002 20:27 tarihinde demiş ki: Sabahtan beri yarInkiUlk.Cog sInavIna neden calI$mayIpda caLı$mayI du$undugumu soruyorum kendime..ArtIk yarIn okulu nasIl kIrabilcegimi du$unmeye ba$ladIm[hline]Mooom this cat's being dildo Korkma bu sene kalma tehlikemiz yok :) benimde yarın tde var 0 baktım...[hline]"başkalarının bilgileri ile bilgin olabilsek bile, ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz..." montaigne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 sabah uyandım warcraft 3 oynadım disari cıktım gezdim tozdum sigara alicaktim para bitti kufur ettim bu kadar sonra eve geldim bi baktım evde sigara var sevindirik oldum[hline]-Heart Of Nature-Liyna Strom-|Sylveria| -Assasin-Aron Caldwell-|Sylveria| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 dershane dershane geyik geyik test test yemek yemek[hline]BJK BJK BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Ema geçmiş olsun =[ Yok herhalde ciddi birşey? said: Emaleth, 20 Ekim 2002 20:10 tarihinde demiş ki: ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 tam anlamıyla boş bi gün.. sabah 11'de uyandım kahvaltı annemle giysi alışverişine gitme aptallığını yaptım,sonucunda da bişey almadan geri döndüm eve geldim başım çatlıyodu yattım yataa uyudum yeni uyandım (18'e geliyo saat) öldürdüm günü..hayır gelmez artık..[hline]all i want to do is live.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Evet sıkıcı bir gün... Bugün pepelekçe buluşcaktık, o yüzden bi çok kişi bişiler yapamak için beni çağırmıştı hepsi salladım sonra baktım pepelek buluşması iptal oldu. Evde mahsur kaldım walla :([hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 6 da mı ne uyandım takılıyorum hastayım zati[hline]nukbasliklikiz, 03 Şubat 2003 22:37 tarihinde demiş ki: kapadım konuyu mesaj atmayın PlSsss kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bugün herşey şaşılacak derecede ters gidiyor. inanamıyorum kesin bişey var. elimi attığım herşeyde bir terslik çıkıyo.dışarı çıkmaya ciddi ciddi korkuyorum kesin trafik kazasına fln kurban gidicem. duşa giriyorum tüp bitiyo. soğuk suda çığlık atarak yıkandıktan sonra duşakabinin kapısı üstüme düşüyo. müzik dinliim diyorum ses kartı bozuk. pc masasında klavyenin durduğu ileri-giden gudiği ileri itiyorum bi daha geri gelmiyo (şu an değişik pozisyonlara girerek yazıyorum.klavye çok derinlerde). mp3'leri yedeklemek için saatler verip 6 cd yapıyorum,hata yaptığımı farkediyorum.hepsi çöpe. tezgaha kırıntı döküyorum 2 saat sonra giriyorum karınca dolmuş. mp3 playeri doldurayım diyorum pili yok. discman veya walkman dinliim..onların da pilleri yok. hava almak iyi gelir umarım.kadıköye gideyim..[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Bağlarbaşı Kadıköy arası yürümek dedemin bahçesini bellemek eve gelip bilg başında pineklemek İşte bütün mesela bu euheuhe[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Hayatımın en bos gununu gecirdim.Dunyanın en anlamsız isini yaparak ewde oturdum.Brzdan cıkarım heralde yoksa katliam cıkarcam :)[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar