Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu gün

DeLi_CeVaT

Öne çıkan mesajlar

bugün sap sap oturdum ewde wala
o yüzden yrn naapçaamı anlatsam olmasmı? olur.
yrn erkenden kalkçam(11de fln) soora hatun kişiyle buluşup concert a gitçes (düş sokaı sakinleri-gerçi artık çoul diiller ama neyse :P) ondan soora bi şekilde onu postalayıp ona hediye bakmaya gitmem lzm ama nsl yapçam bilmiorum doum günü yaklaşıo.. eywaah stres yaptım şmdi.. neyse özele çok girdik sustum. ondan sonra ewe gelip yine net fln derken gün bitti işte.. nekdr ot bişekilde yaşıorum ben ya bi dakka!?

[Bu mesaj AcheroN tarafından 20 Ekim 2002 01:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kalkmak
bostancıya gitmek
oradan kadıköye gitmek
dersane
eve dönüş
dönüşte burger king e uğrayıp büyük whopper menü almak ki bu bugün yaptığım en kayda değer iş oldu..
yedim hepsini eheh
boş boş oturuorum o zamandan beri..[hline]
*Clark Mutant sees some trouble brewing on*
-This is job for SUPERMUTANT!
Sosyal ağlarda paylaş

senden daha otlar var merak etme..
sabah ank.dan gelen teyzemi karşıladık boğaza gidiceklerdi gitmek istemediimi söylememe,trip atmama rağmen işe yaramadı kuyruk gibi gittim skıntıdan patladım..akşamüstü de 2 ark.la sahilde buluşup yürüdük bayaa bi.. o kadar.
ha bi de bowling oynadım çekişmeli karşılaşma sonrası 96-95 yendim rakibimi..[hline] ya ya ya!şa şa şa!bizzat kendim çok yaşa!
Sosyal ağlarda paylaş

gece geç yattığpımdan sabah geç kalktım
ilk 2 dersi kaçırdım dershanede
sdreshane tuvakletinde traş oldun Ayhan Işık model ince bıyık yaptım kızlar hasta oldu :-P
sonra arkadaşlarla takıldım arkadaşlar filme gittiler (signs) bende derse gittim dersden çıktım sinemadan arkadaşları topladım hepsinni anlatımlarının ortalamasını alarak filme gitmiş kadar oldum ve gitmem gerektiğini düşünüyorum
romantik cafede kumpir yedim tavla attım bariton sesimle çay reca ettim çay içtim geyik çevirdim dert dinledim dert anlattım
sonra arkadaşımı dershanesinden aldım beraber eve döndük DC oynadım şimdidfe günlüğe eklemeler yapıp dipğer konuları okuyorum[hline]I am the Fallen
You are what my sins enclose

I seek deer
Sazanlar Kulübü müracat formu
Sosyal ağlarda paylaş

dersaneye gittim, dersanede kimya ödevimi yaptım, sonra çıkışta dersaneden arklarla age e gittim.. rush yok dediler, bilmiodum bahanesiyle rushıp yardım :) sonra eve geldim.. bilgisayar tutmuş yine ona sövdüm sonra oturdum onunla uğraştım becerdim..
sonra karnımı doyurdum. biraz nette takıldım. müzik dinledim şarkı söyledim. sonra tekrar nete girdim.. şimdi de patlamış mısır yiycem sonra da geometri ödevimi yapacam..
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah biraz geç kalktım , hatta yatağımdan kitap fırlatarak bilgasayarı açmayı denedim başarılı olamadım ;) tam o anda babam hiç açma bruncha gidioruz dedi gittik , sonra bide sinemaya gittik sonra nemi oldu ? sinemada arkadaşımıgördüm babamı postaladım onla takıldım , nargileye gittik ve işte burdayım :)[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GeeM, 20 Ekim 2002 20:27 tarihinde demiş ki:
Sabahtan beri yarInkiUlk.Cog sInavIna neden calI$mayIpda caLı$mayI du$undugumu soruyorum kendime..ArtIk yarIn okulu nasIl kIrabilcegimi du$unmeye ba$ladIm[hline]Mooom this cat's being dildo

Korkma bu sene kalma tehlikemiz yok :) benimde yarın tde var 0 baktım...[hline]"başkalarının bilgileri ile bilgin olabilsek bile, ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz..." montaigne...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
tam anlamıyla boş bi gün..

sabah 11'de uyandım
kahvaltı
annemle giysi alışverişine gitme aptallığını yaptım,sonucunda da bişey almadan geri döndüm
eve geldim başım çatlıyodu yattım yataa uyudum
yeni uyandım (18'e geliyo saat)

öldürdüm günü..hayır gelmez artık..[hline]all i want to do is live..
Sosyal ağlarda paylaş

Evet sıkıcı bir gün... Bugün pepelekçe buluşcaktık, o yüzden bi çok kişi bişiler yapamak için beni çağırmıştı hepsi salladım sonra baktım pepelek buluşması iptal oldu. Evde mahsur kaldım walla :([hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
bugün herşey şaşılacak derecede ters gidiyor.
inanamıyorum kesin bişey var.
elimi attığım herşeyde bir terslik çıkıyo.dışarı çıkmaya ciddi ciddi korkuyorum kesin trafik kazasına fln kurban gidicem.

duşa giriyorum tüp bitiyo.
soğuk suda çığlık atarak yıkandıktan sonra duşakabinin kapısı üstüme düşüyo.
müzik dinliim diyorum ses kartı bozuk.
pc masasında klavyenin durduğu ileri-giden gudiği ileri itiyorum bi daha geri gelmiyo (şu an değişik pozisyonlara girerek yazıyorum.klavye çok derinlerde).
mp3'leri yedeklemek için saatler verip 6 cd yapıyorum,hata yaptığımı farkediyorum.hepsi çöpe.
tezgaha kırıntı döküyorum 2 saat sonra giriyorum karınca dolmuş.
mp3 playeri doldurayım diyorum pili yok.
discman veya walkman dinliim..onların da pilleri yok.

hava almak iyi gelir umarım.kadıköye gideyim..[hline]get bored..i wish for a real one.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...