Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 bileniniz vardır bi süre seslendirmeyle uğraştım hobi olarak geçenlerde yine bişeyler yapayım dedim, yalnız ordan oraya taşın maşın derken mikrofon darbe falan almış gg olmuş, cızırdıyor boyuna. şu vardı bende: http://www.samsontech.com/samson/products/microphones/usb-microphones/gomic/ işimi görüyordu fakat bu sefer biraz daha paraya kıyıp daha güzel bişey alayım istiyorum. var mıdır bu konularda bilgili birisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 2 video'da oynadın, seslendirmede naptın lan onları göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 gerçi gösterilmez dinletilir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 blue yeti alabilirsin orta karar bir şey. Bi / omni seçenekleri mevcutmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 abi 700-800 arası diyor blue yeti için, o kadar bütçe ayıracak göt yok şu an bende :/ yani gerçi çok acayip süper bişeyse düşünebilirim ama bilemedim Madcat said: aramaya inan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 oha o kadar var mıymış la o :D dolar yükselince sıçtı tabi her şey. 100 dolar desen 400 tl nerdeyse artı kargo margo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 buradan alınmaz, amazon.de'den blue yeti alsan 450-500 aralığında gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 evet baktım amazon.de'de 500-550 civarıydı şu anki euro hesabıyla biraz soruşturayım madem, olmazsa mayış hesaba yatınca düşünürüm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Shure SM7B her derde deva... Ama kesinlikle buradan alınmaz. 250 dolar bandına yurtdışından alabilirsin. Edit : Portable imiş. İlk önce cızırtı için panel kapağını açıp diyafram bağlantısını kontrol et. Ondan sonra para verme yoluna git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar