Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 The Video: http://www.ctogames.com/ut%20stuff/Warriors.wmv Mirror: http://64.113.65.108/misc%20shares/open/warriors.wmv Made by Light (60 Warrior) Server: Stormreaver http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-warrior&t=91570&p=1&tmp=1#post91570 Malesef Soyleyeck birsey bulamiyorum. Zaten post atan insanlar, Agladim ! demisler... Cok haklilar bence. WArrioir acarken bir kez daha dusunun derim ! Not: Warrioir'umu hala cok seviyorum....[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Druid sinifinin bir uyesi olaraktan daha filmi izlemeden once bir yorum yapayim.Bence warrior sınıfı agır zırh ozellikleri dışında bence! çok güçlü değiller çünkü dengim warrior'lara hiç yenilmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben de warrior'umun hastasıyım. retail'de de warrior oynayacağım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Neler olduğunu özetlesenizde 100mb indirmek zorunda olmasak? Bir warrior'un yenilmiş olması, bütün warrior'ların yenilecek olduğu anlamına gelmiyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] [Bu mesaj Qui tarafından 06 Şubat 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Warrior hastası insanlar ztn ben kral olucam herkezi yenmeliyim triplerinde olan insanlar değil bence... teke tekte belki kötüdür warrior oynamadım ama grup savaşlarında ben çok yararını gördüm we hatta belkide olmassa olmaz denilebilecek derecede önemli bence...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Warrior'ı damage dealer olarak görürseniz yanılırsınız. Blizzard tank olarak tasarlamış bu class'ı. Bence pvp'de rogue warrior'a göre çok daha başarılı (bu ikisi kapıştığı zaman warrior ağır basabiliyor ama diğer gruplarda rogue canavar) ama grupta bir işe yaramıyorsunuz. Diğer taraftan warrior shout'lar ile, armor debuff'lar ile, disarm ile inanılmaz fark yaratıyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Tesadüf budurki az önce warrior karakterim ile benimle aynı level bir druid ile savaşıyordum :) 3 kez ben, 2 kez o aldı. Devam etsek %50 gibi bir yerde olucaktı heralde durum. Gerçi lvl 19'duk ya.. :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Vidoe daki warrior Full itemli, epic 2h swordlu... Talentler felan gayet yerinde ve karakterine hakim pvp yapan bir arkadas. Once Elinde hicbir item olmayan paladin ile pvp yapiyor ve yeniliyor (Hepsi LvL 60) Sonra CIPLAK (ustunde ve elinde hicbir item olmayan) Druid, Mage ve priestler ile pvp yapiyor. Yine yeniliyor. Sonra baska bir lvl 60 warrior geliyor... o da pvp yapiyor bu ciplak magelerle... O da yeniliyor. Izlemenizi tavsiye ederim... Ozetle warrioir un ne kadar rezil oldugunu ACIKCA gorebiliyoruz.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 warrior a güzel degisiklikler geliyor.bekleyin.bence oynanmasi cok eglenceli bir class.mütis zevk veriyor.herkese tavsiye ederim.acin deneyin[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde We hate the Palliance -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 REZİL olmak mı? Yanlış tabir bence, hemde tamamen. Teke tek olarak bir warrior düşünmek hata olur, arkasında priest olan bir düşünün derim bir de? Şahsen warrior oynadım ve gerçekten beğendim. Çok etkili olabiliyor. Özellikle arkasında bir priest ile, 5 tane elite mobun içine girip, Retaliation skillini açmanızı tavsiye ederim. İzlemesi çok zevkli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet bencede warrior teke tekte ezilebilir ama bir partide paladin warrior gibi tanklık yapamaz :) ayrıca oynaması evet çok zevkli ama itemlerin iyise :) o yüzdende ben 2. karakterim olarak warrior yapacam.[signature][hline]Önce Muhabere Sonra Muharebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 1. Videoyu izlemeden yorum yapmayin... 2. Paladin'in arkasinda da priest dusunun madem warrioir'u teke tek olarak dusunemiyorsunuz....[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım [Bu mesaj Mendoza tarafından 06 Şubat 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mendoza tarafından 06 Şubat 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Warrior pvp de etkisiz bu yeni bişey deil. Rogue da partide etkisiz. Şimdi ben bi movie çeksem priest la ; rogue agroyu dmg i sayesinde çekse ve düşük armoru vesilesiyle ben sürekli onu heallasam ve desem ki Rogue class i berbat iğrenç falan ? PvP oyunun bi kismi.Oyunun tamami değil. Ayrica solo konusundada o kadar kötü değil Warrior. Ganren in dediği gibi warrior+priest ikilisi cidden çok etkili. Warrior tek yapamadiği şey olan Heal i bulunca dmg olarakta iyi bir düzeye geliyo. Biliyosunuz dmg için ihtiyaciniz olan sey temelde iyi bir silah+crit şansı ve yeterince rage.Heal olan bi warrior asla durmuyor ve Rage vurdukça coşuyor. Full hp+rage olan bi warriorla agro sorununuz olmuyo partide. Allahtan her priest e bi warrior ve warrior a da priest dilerim :P Ben warriorumu buldum.. O.o Peki ya siz ? :P[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yaff hala warior böle warior şöle yuh yane paladin yumrukla kesti beah daha ne olsun rezilliğin taa alası başka bişi diil... ya paladin aşmış yada warior çok çok ezik şu anda başka bi açıklaması varmı bunun yaa... ben warior hastası biri olarak yazıyorum wow un adını duyduğumdan beri aklımdaki char tauren wariordu ama betada oynayıpta deneme fırsatı bulunca warioru vazgeçtim açıkcası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paladinle karşılaştırmayın hiç. Nedir abi divine shield, heal olayı? Warriorda öyle 2 skill olduğunu düşünsenize?[signature][hline]EU Final Beta Pvp26 | Gangren | Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 video'yu izlemeden once ben de sizler gibi dusunuyodum ama Mendoza'ya katilmamak elde diil. bence de bi izleyin ondan sonra yorum yapin. warrior'i teketek dusunmeyin demissin de arkadasim, paladin'i de o zaman teketek dusunme, mage i de teketek dusunme. bana grup pvp'si falan diiceksiniz simdi, gecmis mesajlarimda ben de aynisini diyodum ama bu cok fazla. spellcaster'larin kiyafetleri olmadan dmg vermeleri normal hadi, ama warrior onlara vurmaya kalktiginda 0AR'li birine karsi miss olmasi gercekten cildirtan bi durum. hadi buyucudur, bi sekilde uzak tutar falan diyelim gecelim ama olay gercekten rezalet bi sey. Nasil akliniz aliyo sasiyorum, Paladin elinde silah yok ve warrior'i aliyo. bunun aciklanabilecek bi tarafi var mi? Bi zamanlar warrior palayi alir dedigim icin benim bile yuzum kizardi burda. pala en rezalet pala olsun, warrior en alasi olsun pala yine alir ve bu esitsizlik. bu adamlar napicaklar? niye varlar? grup'la alakasi yok, tankligi acmayin cunku tank durumu bi tek pve icin gecerli. pvp'de priest warrior ikilisi gelirse bu sartlar altinda ben niye warrior'a saldirayim ki, gider iki kisi priest'i aliriz. sahsen warrior'a saldirmaya tenezzul etmem.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 tamam pvpde bi üstünlüğü olmayabilir ama 3 tane çıplak char dalga geçebiliyorsa ,paladin yumrukla kesebiliyorsa daha sölenecek bi söz yok ...yane warior diyince akla güç ve dayanıklılık gelir ama blizz. sadece dayanalıklı kısmını almış bunun güçten eser bile yok . [Bu mesaj Monte tarafından 06 Şubat 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Oyunu oynamama rağmen warrior açmak istiyorum ama o kadar karasız kaldımki. Birileri gelir der çok ezik hiç bişey yapamıyor ne grupta ne teke tek, bazıları çok güçlü baya iyi vir karakter diyor. Ne yapıcağımı bilemiyorum valla :). Ama eğer gerçekten warrior çok güçsüzse blizzardın onu öyle bırakmayacağına eminim.[signature][hline]Bir gün hepimiz ölücez ama bırakın nasıl ölücemize biz karar verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 umarımki dediğin gibi olur ama blizz. ilerde belki warioru güçlendirebilir die oturupta 60 lvl bi warior kasıp bekliyemem şahsen hali hazırda oynanabilecek bi çok class varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 blizzard'ın warrior hakkında epey bir şey yazdığı konu için tıkınız eu forumunda da güzel bir yazı vardı ama release'e kadar eu forumları kapalı olduğu için onun linkini veremiyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Gangren, 06 Şubat 2005 19:47 tarihinde demiş ki: Teke tek olarak bir warrior düşünmek hata olur, arkasında priest olan bir düşünün derim bir de? arkasında priest olan herkes alır zaten eh.arkasında preist olan bir shamanla bir warrior karşılaşsa shaman alır her daim.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Evet dev diyorki bizzat ben denedim miss rate %9, ardindan hemen 6 tane SS koyuyorlar miss rate %13-14... Insaf ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 abi o lvl 60 mage'in verdiği dmg ne öyle ya, feci tırstım şimdi warrior olarak.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Warrior zaten oynanabilir.Nasıl 60 lvl olmuş insanlar? Oyunda amacın sadece pvp yapmaksa evet açma warrior. Git priest falan oyna. Insanların beynin bulandırmayın.. Warrior oynamak isteyenler , benim oyun tarzim bu diyenler gönül rahatlığıyla açsın ,oynasin. PvP serverinda oynadim , 49 lvl e kadar oynadim. Oynanmiyacak class bu falan diyip insanların beynini bulandirmayin.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Yok canim biz oynanmiyacak karakter demedikki... Sadece olurda gunun birinde karsina CIPLAK mage, priest, druid veya silahsiz bir paladin cikarsa kacin diye soyledik...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar