arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 launch trailer https://www.youtube.com/watch?v=8MF9MWIgT5E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 1 saate cikiyor gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 savenizi falan yedek alin, bunlarin ilk releaseleri hep bugfest oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 ve tabii ki deck of many things'i manual yuklemek gerekiyor. salakyeminederimgerizekalibucocuk.mp4 https://s3.amazonaws.com/obsidian-media/deadfire/news/update-53/deadfire-update-53-content-timeline--thumb.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 community hunting bow vendorda cikmadi. neden olabilir? goldu bitirdim gerci tuccar gemisinde :( DLC icin 14-15 demislerdi herhalde o combat icin. level 11 party, yeni eleman gel, buzlu cayimizi ic diye mektup yolladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 patch/dlc notlari:: https://steamcommunity.com/games/560130/announcements/detail/1702809986581895338 gemi dlcsi bende sorunsuz yukledi kendi ama onceki dlc scalawag'i tikini kaldirip tekrar tiklamak gerekiyor, storedan download diyince oyun aciliyor yuklemeden. gemi vendorda 1-2 guzel item var gerisi dondik seyler, rogue varsa hemen herseyi calabiliyorsunuz zaten, 700k gold var gerci lel, ben lvl 20'yim grupcana. etraftaki loot kutularini baska renk yapsalarmis buz beyaz ustune acik mavi olunca gozukmuyor asd bu bow Essence Interrupter'in bi resmi var mi? benim mizrakatardan dandikse kasmayim hic: https://i.imgur.com/a52F3Eq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 bow'un kendisi yok ki vendorda. https://www.youtube.com/watch?v=1JFkm8uyFEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 +7 all defenses likor hpppfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 sadece new gamede cikiyor bence o, neyse farkmaz zaten herseyim var. yeni elemanda ilginc, bazi wizard buyuleri falan var default gelen priest ile, xotiyi soydum onu giydirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 kimisi oyle. wael priest'imde gaze of adragan falan vardi. vatnir'i combata girmeden gruba alamiyormusuz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 hep gencleri koymuslar. abiler/ablalar baska oyunlara gecti herhalde ;) yukaridaki videoda "text only olmasin diye ugrastik" falan demis tam vatnir'in vaazini gosterirken. oynarken orada ilk aklima gelen sey birak animasyonu arkadan ses efekti bile gelmemesiydi. bazi yerlerde ciddi emek varken, mesela vaaz sonrasinda disaridaki sahne, bazi yerler sifir efor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Bu Beast of Winter dlcsi haritanin bir kosesindeki malum undead adasi kadar birsey ortalama boyut ve icerik olarak, eger White March falan bekliyorsaniz diye ekleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Abi ufak olmasına takılmayın. Daha 2 DLC geliyor.ONlarla birlikte white march kadar büyüklüğe ulaşır DLC ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 dlclerden ziyade su roadmapteki megaboss dediklerini merak ediyorum ben ama oyundaki bosslari gorunce ilk oyun ayarinda bir boss koyup mega diyecekler sanki. ilk oyundaki Master Below 2. oyundaki tum bosslari sirayla tek basina healsiz alir net :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 potd upscaled gorecci street thugs master below'u okula yollar. dlc'lerden pek beklentim yok. isin ehli calisanlari obur oyunlara gecmis. ikina sikila anlattiklari icewind dale gunlerini utanmadan tekrar yasatiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 hoop iwd ye laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 icewind dale'e laf etmeyeceksek bosuna baldur's gibi oyun bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 aynı motorda yapıldı diye hepsi aynı tip olmamalı ya iwdnin atmosferi ve coop dungeon crawlı başka hiç bir infinityde yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 icewind dale bob ross'un deyimiyle happy accident. eksileri daha uzun bir liste. gonul ister maksat stajyerlere sipsak oyun yaptirmak degil farkli bir seyler kovalamak olsun. yapilis sekli rpg'sinden dungeon crawl'una her konsept icin felaket senaryosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 abi en sevmediğim şey bitirdiğim oyuna oyuna yarısında gerçekleşen olayları anlatan dlc gelmesi. ilk oyunda da olmuştu yıl sonra dlc çıkmış sanki hiç bitirmemiş rpsi yapıp boss fighttan geri dönmüştük fln. çok soğutuyo beni ya. en güzeli hepsinin çıkmasını beklicem en baştan herşeyi zora kökleyip oynucam. zorluğu hiç tatmin etmedi şu oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 zorluk yamalandi. upscaled potd ilk oyundan daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Veteran hala ayni benim gordugum, 50 tane potionu bosa tasiyoruz yanimiza asd, sonraki dlc gelsin cok hoslasmamama ragmen scaling acicam buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 herhangi bir zorluktan memnun degilsen bir ustunu oynamak mumkun. o sebeple en onemli olan potd'in yeterince zor olmasiydi. su an yeterince zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Kaede said: aynı motorda yapıldı diye hepsi aynı tip olmamalı ya iwdnin atmosferi ve coop dungeon crawlı başka hiç bir infinityde yoktu This. Müzikleri ve atmosferi yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 potd'a alamamıştım ben onun bi altında oynuyordum o da çok kolay geldi bana. betaya fln geçip scale açtım da öyle adam oldu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar