Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity II: Deadfire

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ve tabii ki deck of many things'i manual yuklemek gerekiyor.

salakyeminederimgerizekalibucocuk.mp4

https://s3.amazonaws.com/obsidian-media/deadfire/news/update-53/deadfire-update-53-content-timeline--thumb.png
Mesaj tarihi:
community hunting bow vendorda cikmadi. neden olabilir? goldu bitirdim gerci tuccar gemisinde :(

DLC icin 14-15 demislerdi herhalde o combat icin. level 11 party, yeni eleman gel, buzlu cayimizi ic diye mektup yolladi.
Mesaj tarihi:
patch/dlc notlari::

https://steamcommunity.com/games/560130/announcements/detail/1702809986581895338

gemi dlcsi bende sorunsuz yukledi kendi ama onceki dlc scalawag'i tikini kaldirip tekrar tiklamak gerekiyor, storedan download diyince oyun aciliyor yuklemeden.

gemi vendorda 1-2 guzel item var gerisi dondik seyler, rogue varsa hemen herseyi calabiliyorsunuz zaten, 700k gold var gerci lel, ben lvl 20'yim grupcana.

etraftaki loot kutularini baska renk yapsalarmis buz beyaz ustune acik mavi olunca gozukmuyor asd

bu bow Essence Interrupter'in bi resmi var mi? benim mizrakatardan dandikse kasmayim hic:
https://i.imgur.com/a52F3Eq.jpg
Mesaj tarihi:
sadece new gamede cikiyor bence o, neyse farkmaz zaten herseyim var.

yeni elemanda ilginc, bazi wizard buyuleri falan var default gelen priest ile, xotiyi soydum onu giydirdim.
Mesaj tarihi:
hep gencleri koymuslar. abiler/ablalar baska oyunlara gecti herhalde ;)

yukaridaki videoda "text only olmasin diye ugrastik" falan demis tam vatnir'in vaazini gosterirken. oynarken orada ilk aklima gelen sey birak animasyonu arkadan ses efekti bile gelmemesiydi. bazi yerlerde ciddi emek varken, mesela vaaz sonrasinda disaridaki sahne, bazi yerler sifir efor.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu Beast of Winter dlcsi haritanin bir kosesindeki malum undead adasi kadar birsey ortalama boyut ve icerik olarak, eger White March falan bekliyorsaniz diye ekleyeyim.
Mesaj tarihi:
dlclerden ziyade su roadmapteki megaboss dediklerini merak ediyorum ben ama oyundaki bosslari gorunce ilk oyun ayarinda bir boss koyup mega diyecekler sanki.

ilk oyundaki Master Below 2. oyundaki tum bosslari sirayla tek basina healsiz alir net :P
Mesaj tarihi:
potd upscaled gorecci street thugs master below'u okula yollar.

dlc'lerden pek beklentim yok. isin ehli calisanlari obur oyunlara gecmis. ikina sikila anlattiklari icewind dale gunlerini utanmadan tekrar yasatiyorlar.
Mesaj tarihi:
icewind dale bob ross'un deyimiyle happy accident. eksileri daha uzun bir liste. gonul ister maksat stajyerlere sipsak oyun yaptirmak degil farkli bir seyler kovalamak olsun. yapilis sekli rpg'sinden dungeon crawl'una her konsept icin felaket senaryosu.
Mesaj tarihi:
abi en sevmediğim şey bitirdiğim oyuna oyuna yarısında gerçekleşen olayları anlatan dlc gelmesi. ilk oyunda da olmuştu yıl sonra dlc çıkmış sanki hiç bitirmemiş rpsi yapıp boss fighttan geri dönmüştük fln. çok soğutuyo beni ya.

en güzeli hepsinin çıkmasını beklicem en baştan herşeyi zora kökleyip oynucam. zorluğu hiç tatmin etmedi şu oyunun.
Mesaj tarihi:
Kaede said:

aynı motorda yapıldı diye hepsi aynı tip olmamalı ya

iwdnin atmosferi ve coop dungeon crawlı başka hiç bir infinityde yoktu

This. Müzikleri ve atmosferi yeter.
  • Yeni Oluştur...