HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 oyundaki erkeklere yazmayi becerememis, yoksa mumkun, karakterle olan dispositionina bakiyor Eder'in side questi eski (kadin) sevgilisi hakkinda, Tekehu casually eski hatun flinglerinden bahsediyor, ama caktirmayalim ki AJANDA ayagina yatabilelim heh klasik zaman/butce/tembellik yuzunden herkesin biseksuel olup, bilimum oryantasyona ozel bir seyler yazilmamasi hastaligi var companionlarda, onun disinda kim hangi narrative'e sikistirmak istedigine bagli olarak ne gormek isterse onu goruyor yine belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 dreagloth said: Düşman gemi onu yaptığında sen napıyorsun? Ben ilerleyince kisaliyo mesafe, durunca kisalmiyo. Ben hareket etmesem bile dusman ettigi icin kisalmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Hee anladım, düşman ful forward yapınca sen dursan bile azalmıyor diyorsun, ben yaşamadım hiç bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 said: Eder rejected her, Aloth rejected her, and Serafen never even bothered…yet every female PC and NPC were drooling over my bedsheets and begging to be let inside. It left a bad taste in my mouth and held the game back from being the full-fledged RPG experience I wanted it to be. Bu romance olaylarına dokunmayacan oyun yapıyosan aşırı boktan ve saçma oluyo zaten,yada yukardaki gibi düdükleri çekiyosun oyuna,bu elemana göre romance olduğu halde full-fledge rpg değil bu oyun,romance olmasaydı rpg olarak bile kabul etmezdi büyük ihtimalle(ki komple yanlış dediği büyük ihtimalle reputation barlarını umursamadan yazılmış millete) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 dating sim oynasin derdi romance olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Evet tüm romancable npcler biseksüelmiş şimdi gördüm listesini. https://i.gyazo.com/794df459c3a04b029d0c2c57d61fa7be.png Fakat obsidian forumlarında Eder in romance seçeneği yok diye kazan kaldıran ve "partiden atacağım artık işim kalmadı" falan diyenler O_o Yazık garibimin söz hakkı da yokmuş sanırım lead olmasına rağmen. Full voiceover gibi bu da büyük ihtimalle management kararıydı Romance olayı genel olarak feci gereksiz ona katılıyorum. Oyun yani bu neyin romance i arkadaş nedir bu ihtiyaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Ben onu hep reelde bulamadıkları için diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 oo bütün parti nefes alsın yeterci oyunda romance oldugunun farkında bile değildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 yeni gemi alinca eskiyi satamiyoruz sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 pillars of lgbt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 HellHound said: karakterle olan dispositionina bakiyor bu cok iyi dusunulmus bir sistem. companionlarin kendi aralarinda degerlendirebilmeleri hos. ne sonuclar doguruyor, ne kadar cabalamislar henuz deneyimlemedim fakat temeli guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 satin aldim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 nemrok ı aldım partiye neşe geldi bulun alın nemrok ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 "NEMROCK HOPES YOUR BOATS SINKS" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Neketaka'da Vailian Trade Company'nin onundeki adamdan "Coming to Terms" questini aldim ama konusmam gereken NPC Luca nerde allah askina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 gun icinde vtc'de ofisi var aksam yandaki inn'de iciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 bounty questlerini aldığım kadın ortadan kayboldu, ismi nungata, her yere girdim çıktım serpent's teki ancak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 axedice said: Bu arada straight male companion yok oyunda, romance seven kadınlar female karakterim illa lesb mi olmak zorunda demiş ahahah. irl straight insan var mi peki ? tesekkurler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 nakatikaya yeni geldim, şimdilik iyi olmuş oyun çok sanki, konu falan da ugraşılmış gibi grafikler enfes, karakterler ve ortam zengin iyi yani oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 OYUN EFSOŞKO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 bitirdim,meh world setting bi süre sonra baydı tribelar koloniciler korsanlar politika olayı çok kötüydü onların questlerini facerollayıp geçtim companionlarda eh işteydi en iyi şey sanırım gezinme ve explore du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 KenshinHimura said: bitirdim,meh world setting bi süre sonra baydı tribelar koloniciler korsanlar politika olayı çok kötüydü onların questlerini facerollayıp geçtim companionlarda eh işteydi en iyi şey sanırım gezinme ve explore du oha kaç saat gameplay var oyun ben saatler sürecek Witcher 3 modu falan sanmıştım. öyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 35 saat deyyor son saveim şöle diyim 2-3 questi son steplerde failladım çünkü alliance kurmak istemedim haritayı full açtım dungenon mungenon girilmedik delik yok 1 tane soulbind silahı fullemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 kamera auto follow kapanabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 World mapte kapanabiliyor ama normal oyunda bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar