arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 her spell/ability'e behavior ayarlarinda degisiklik yapabilmek, target priority falan ayarlayabilmek sahane olmus be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 iste onada baktimda net degil tam mesela sadece kirmizi "base class" dedigi yerlerde subclass secilemiyor o classlar icin sanirim, illa pure duz class olacak, ama hepsinde demiyor oyle birsey. mesela alothu battlemage yaptim ama wizard classi altinda bunun subclassi ney, evoker mi enchanter mi, secebiliyor muyuz bunu karakteri respec edince, yaninda kirmizi bir uyari olmayanlarda kisitlama var mi yok mu belli degil sanki. birde multiclass olunca gidilebilecek max nokta tier 7 abilityler 2 class icinde. 8 ve 9'a ulasilamiyor, exp/dlc gelince degisir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 O listenin dışına çıkamıyorsun, base class a no subclass diyorsa multiclassında da haliyle seçme şansın yok. Ben oyunla hala ilgileniyorken forumda modderlara sordum ama onu yapması çok zor olur onun yerine konsoldan tek tek komutla ability vermek daha kolay gibisinden bişi demişlerdi. "Bi arkadaşımdan" alıp oynadığımda ben de dandini companion classları yerine ilginç subclassları seçip en azından oyunun değişik build tiplerini denemeyi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Hım hım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 iste belki base class ve no subclasses dedikleri harici olanlarda oluyordur, tabloda aksi bisi demiyor cunku altlarinda, ilk companionu alinca hemen respece kosup denemek lazim bir nedir ne degildir. yok olmuyorsa 4 kisi tamamda Fassina yerine innden custom birini alirim mage, yoksa conjureri nabicam lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 o degilde, steamde pre-load acilmis (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 erken cikarsalar ya oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Buildlerim hazir, oynarken 1-2 degisiklik olur en fazla. Scout Ranger (Sharpshooter): T1 - Wounding Shot, Vicious Companion T2 - Marksman T3 - Takedown, Predator's Sense, Combat Focus, Acc. Wounding Shot, Defensive Bond T4 - Strengthened Bond T5 - Uncanny Luck, Driving Flight, Brutal Takedown T6 - Imp. Crit. T7 - Superior Camo., Accurate Empower Rogue(Assassin): T1 - ? T2 - Dirty Fighting, Two Weap. Style, Blinding Strike T3 - Gouging Strike, Finishing Blow, Snake's Reflexes T4 - Adept Evasion T5 - Deep Wounds, Eliminating Blow T6 - Spell Resistance, T7 - Potent Empower, Deathblows ------------------------------------------ ------------------------------------------ --- Fighter Fighter: T1 - Knock Down T2 - Weapon & Shield, Confident Aim, Fighter Stances (Defender), Determination T3 - Rapid Recovery T4 - Vigorous Defense, Weapon Spec., Fearless T5 - Superior Deflection, Uncanny Luck, Unbending T6 - Improved Critical, Refreshing Defense T7 - Power Strike, Unbending Trunk, Weapon Mastery T8 - Critical Defense, Inspired Discipline T9 - Chopping Wood ------------------------------------------ ------------------------------------------ --- Wizard Wizard: T1 - Ghost Blades T2 - Bewildering Spectacle, 2H Style (staff?) T3 - Fireball, Displaced Image, Arcane Dampener, Combat Focus T4 - Pull of Eora, Scion of Flame, Confusion, T5 - Wall of Force, Farcasting, Rapid Casting, Uncanny Luck T6 - Chain Lightning, Death Ring, Imp. Crit., Freezing Pillar T7 - Killing Bolt T8 - Freezing Bolt, Wall of Many Colors T9 - Missile Salvo, Meteor Shower ------------------------------------------ ------------------------------------------ --- Crusader Paladin: T1 - Deep Faith, Retribution, Lay on Hands, Flames of Devotion T2 - Zealous Aura (Endu.) T3 - Greater Lay on Hands, Shared Flames T4 - Exalted Endurance, Mental Fortress T5 - Enduring Beacon, Practiced Healer T6 - Spell Resistance T7 - Lasting Empower Fighter: T1 - Knock Down T2 - Confident Aim, W & S Style, Determination T3 - Combat Focus T4 - Weapon Spec., Fearless T5 - Superior Deflection, Uncanny Luck, Unbending T6 - Imp. Critical T7 - Power Strike, Unbending Shield, Weapon Mastery ------------------------------------------ ------------------------------------------ --- Cleric Cleric: Fighter (Devoted): T1 - Knock Down T2 - Confident Aim, 2H Style, Determination T3 - Combat Focus T4 - Weapon Spec., Fearless T5 - Superior Deflection, Uncanny Luck, Unbending T6 - Imp. Critical T7 - Power Strike, Unbending Shield, Weapon Mastery Priest (Wael): T1 - Blessing, Restore T2 - Pillar of Faith T3 - Consecrated Ground, Watchful Presence T4 - Triumph of the Crusaders, Circle of Protection, Shining Beacon T5 - Practiced Healer, Revive the Fallen, Confusion T6 - Salvation of Time T7 - Cleansing Flame ------------------------------------------ ------------------------------------------ tum grupta olmasi gereken abilityler --------------------- Uncanny Luck Combat Focus Imp Crit. --------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Ben hatırlamıyorum ilk oyunu, tekrar oynayayım diyorum ama bu seferde 2. oyuna başlayamadan yorulacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 şimdi indirdim ben tekrar, 1-2 saat kendimi denicem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Norak said: Buildlerim hazir, norak site var mi feat listesi falan? yoksa backer editionda falan mi yaptin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 bu var: https://alyeh.imgur.com 1-2 abilitynin ne oldugu net degil sadece, gerisi tam. wizard abilitylerinde repost var, alttan baslamak gerek. buda lazim: bu https://fextralife.com/wp-content/uploads/2017/11/levels.png ve bu: bu2 https://i.imgur.com/Vvv3daP.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Lopeth said: Ben hatırlamıyorum ilk oyunu https://www.youtube.com/watch?v=w_2jQZkuNqI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 onun bir de white march olani lazim zira ana muhabbet hep tanrilar uzerinden donuyor. poe woedica odakliydi. rmyrgand icerigi saglamdi. obur deityler de var tabii ki ama tadimlik porsiyonlarda. white march abydon odakli, ondra icerigi bol. ikinci oyunda eothas banko, gerisini bilmem. ondra super tirt olmasa en cok onun uzerine bir oyun isterdim. white march'daki icerigi ne kadar guzelse deitynin kendisi o kadar tirt. abydon belani versin ondra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 "This game will unlock in approximately 7 hours" yey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 free dlc kodlarida hala bitmedi, ins. cikmadan bitirirler, son reward kaldi tek, 2 tanede promo pet bulmuslar ustune dergilerden: https://forums.obsidian.net/topic/95782-the-deadfire-scavenger-codes-4755-found-lets-get-cosmo-bonus-pets-inside/page-1 petler passive bonus falan veriyor, stat etc, vendor junk degiller onceki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 dun 46'ydi bugun 47 olmus. ne spastik is ya insan 10 tane item varsa 10 tane kod koyar. seveni sikerler hesabi. petlerin stat vermesi de gerizekalica. umarim visual olarak kapatabiliyoruzdur veya combatta kayboluyorlardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 tum buyulere classlara vb bakmak icin: https://pillarsofeternity2.wiki.fextralife.com/Classes ayrica bu: https://www.youtube.com/watch?v=J-Yjbk_dN-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 abi oyun çıkıyor bugün, neden bunlara bakıp süprizini kaçırıyoruz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 buyunun suprizi mi olur abi, ates atiyosun yildirim atiyosun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 onceden build yapiyorsan bakilir iste mesela su tablo https://pillarsofeternity2.wiki.fextralife.com/file/Pillars-of-Eternity-2/new_multiclassing_table.jpg update olmus, single-class karakterler daha cok ability point aliyor artik (+8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 ben sevemiyorum önceden her şeyi hazırlayıp oyun oynamayı, tüm skill ler, feat ler mükemmel olmasın, gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 dreagloth said: ben sevemiyorum beceremiyorum önceden her şeyi hazırlayıp oyun oynamayı, tüm skill ler, feat ler mükemmel olmasın, gerek yok easyde oynuyorum zaten Düzelttim senin için panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 şimdi senin mantığına göre, her şeyi önceden hazırlamak daha mı zor? git biraz curry çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 acildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar