MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bekliom bekliom kimse açmıo bole bi konu.. Rafting sahaları yapay/doğal nerededir? Ben bir tek fıratta biliyorum.. Fırat nehri üzerinde en kolaydan en zora doğru tüm parkurlar mevcut.. Oldukça zevkli bir spordur. Kendinizi kayalardan koruduğunuz sürece pek tehlikeside yoktur.. Biz bi yarışmada sonuncu olmuştuk çünkü aptal herifin teki kayalara yön verdi.Ben dahil 6 kişi bottan düştük.. Akıntıdan kurtulup, kayalardan kurtulup bota çıkana kadar yarış bitmişti bile.. Oldukça zevkli oldukça hoş bir spordur.. Tam adrenalin..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Antalya-Beşkonak-Köprülü Konyon. Burayı bi araştır.Raftingde önde gelen yerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ordu mu rize mi tarafında ne vardı bir tane dogal en zorlu yerlerden birisi olduğunu söylüyorlardı oranın antalya da köprülü kanyon var iyi olarak, gerçekten oldukça iyi orası da sonra fethiye-antalya arasında saklıkent te var yine rafting ama orası köprülü kanyon kadar zevk vermiyor açıkçası köprülü kanyonda 20 milyona 5km parkur+ yemek idi bu yaz saklıkentte ise 25 milyona sadece 3km parkur vardı, isteyenler için esktra bir ücret ile 12km parkur da yapılabiliordu(önünüzde rehber olduğu için 3km de durduruyor sizi) saklıkentin daha pahalı olamsının sebebi sadece daha turistik olmasıydı, aynı zamanda camur banyosu da yapabiliorsunuz saklıkentte rafting sırasında köprülü kanyonun suları 1.70-2.00 metre arasında değişmekte saklıkentte ise 50 cm yi gecmiyor, dolayısıyla sürekli bir yerlere takılıyorsunuz baya bilgi verdik be:)[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bir kac hafta sonra raftinge gidiyoruz...önerileri olan varsa duymak isterim. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kask giydiriolar giyme zaten profesyonel olarak yapmadigin icin gerek yok cocuklara takiolar bitek kafan pisio yoksa icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 4.seviyede yapiyormusuz nasildir bu seviye? nehire dusme ihtimali var mi? illa yanimizda rehber tarzi biri olmak zorunda mi? kac kisi binebiliyoruz en buyuk rafting botuna? cevaplayan olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Köprülü Kanyon'da yapmıştım zamanında aşırı zevkli bir o kadar da yorucu. Bi de olay bittikten sonra hep birlikte botu taşıyosunuz :) hala öyle mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 şu konu bir canlansın o zaman gece çadır konaklamalı rafting turları varmış. dalaman'da var sanırım ama adam gibi bir site bulamadım. bildiğiniz turlar, firmalar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 toggie said: Köprülü Kanyon'da yapmıştım zamanında aşırı zevkli bir o kadar da yorucu. Bi de olay bittikten sonra hep birlikte botu taşıyosunuz :) hala öyle mi bilmiyorum. 2 sene once oleydi. daha guncelini bilemicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Bayburt var, Erzincan var benim bildiğim. Düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Dandik 1 saatlik değil de daha ciddi rafting yapmış, yapma imkanları konusunda bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar