Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Selam patiler , Sahibinden önce buraya açayım dedim belki ufak bir ihtimal alıcısı çıkar. Araç 2012 Ağustos trafiğe çıkışlı , ben 2013 yılında 2. el olarak aldım.Herhangi bir hasarı , kazası boyası yok.Tüm yıllık bakımları Doğuş Oto da kucağa oturarak yapıldı dsffs Geçen sene yine doğuşta kavrama değişti ,dsg kronik sorunu hafif titremesi vardı rampada vites geçişlerinde , şu an sorunsuz. 2016 yazında 4 fren diski ve balatası değişti. 68.800 km'de. Kusurları : 2-3 yerinde rötüş var , ön tamponun plastik kısmında da ufak bir sürtme var. http://imgur.com/a/fr4W0 Edit : Lan fiyatı unutmuşum yazmayı , 42.000tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Amazon'dan daha ucuza ge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 bence birkac gun ertele satisini,dogus bugun yeni zam dalgasini yaydi.ortalama 15k zam getirdi araclara,ikinci elde zam gorecektir otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: Amazon'dan daha ucuza ge paticiğin özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 miyaw33 said: bence birkac gun ertele satisini,dogus bugun yeni zam dalgasini yaydi.ortalama 15k zam getirdi araclara,ikinci elde zam gorecektir otomatik +1 Beyaz olması dışında araç hatasız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 hangi pakedi bu ibizanın? referenceta otomatik seçeneği olmayabilir de tabi o yüzden yazmamış da olabilirsin =) reference pakedi ile de veriliyormuş dsg. dijital klima var style paket tamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 bu fiyata leon alınıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 hatta leonun en alt paketi style, dijital klimalı :p :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Cahil baltası anca bu kadar oluyor eheheh paramecium reis gelsinde az kültürlenin sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Selam, Vallahi ben 3 arkadaşımı direkt olarak arayıp aracı tavsiye ettim :) 1.2TSI DSG'li Fabia'yı kullanan kuzenden bildiğim için motoru, tereddütsüz tavsiye ettim :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Forum dışına.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar