deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 http://www.sanalmarketim.com/creative-sound-blaster-zx-pciex-ses-karti/p_44545/ Linkteki ses kartını satıyorum. Bayağı memnunum aslında ama kayıt olayına gireceğim için profesyonel bir ses kartına geçeceğim. Kartın en ucuz fiyatını linkledim, sanalmarketim'de indirimde sanırım. Ben 380 liraya veriyorum. (amazon.de fiyatı 132 euro indirimle beraber) Yanında gelen port + mic.i tabii ki veriyorum, pırıl pırıl durumda ve bayağı iş görüyor, mikrofonu çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 300e op başına koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Suna bump, fiyat bana makul geldi. Pahaliysa cidden pazarlik yapariz. Maksat elimde iki tane ses kartiyla kalmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 diğerini ne aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Ben bunu alabilirim de, 380 çok geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 sen forumda eskisin sana 250'ye bırakırım abi ama pazarlık isteme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 asdhu sen çıksana aradan ya, kafamı karıştırıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 bu goltbareni bamlayacam artik her yerde troll kodumun ayusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 ÖM OLCAKTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 goldbären said: diğerini ne aldın? Daha almadım ya, çılgın planlar yapıyorum şu an. Bayağı bir para saçacağım sanırım sdf. Gerçi bir adet Amerika'dan gelen arkadaş bulsam çok tatlı olacak ama nasip artık :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar