Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul 07 Şubat Okullar Tatil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
When a Blind Volfied (s) Cries says:
dun gecti ya bi ara
S e p t i m u S [I can't imagine why you wouldn't welcome any change my friend] says:
Ha saksafon konusu hatırlıyorumda
S e p t i m u S [I can't imagine why you wouldn't welcome any change my friend] says:
Ilginç.
Haydaaa.
Pazartesi tatil olacak bu gidişle.
oldu zaten
lol
yeni mi uyandin sen?
Ne sandın.
[signature][hline]G3nk...
Bana stunla gelmeyin.
Mesaj tarihi:
kar topu oynama fırsatı olarak degerlendir:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
ayakları taraklı olanlar yaşadı rahat rahat yuruyun cunku ben yuruyemıyorum hep kayıyorum merdıven cıkamıyorum cok kaygan..!![signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
GOOOOL[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi
rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu ..
Mesaj tarihi:
yarın sınavım var, okulun web sitesini refreshlemekten ders çalışamıyorum. bu gün kü sınavlar ertelenmiş, kıl herifler yarın ne olur bilemiyoruz diyolar.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
OFf ya ne ballısınız.Yrn okul açıloo ühühühü :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Mesaj tarihi:
said:
MeSh, 06 Şubat 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
XD nedir? Gözleri oyulmuş smiley falan mı çözemedim..

dil çıkaran :p işaretinin başka bi türü, pek yaygın değil[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Mesaj tarihi:
okula kafam girsin bugun baska yere girmicek kafam :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
Offf baya uzun bu ya..
  • Yeni Oluştur...