Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul 07 Şubat Okullar Tatil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yazıo mu orada okullar tatil die???
göremedim de ben:)[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Mesaj tarihi:
sallayıp liseli arkadaşlarımızı heveslendirmeyin pls[signature][hline]valandil ownz j0o!
when broken , is easily fixed.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Mesaj tarihi:
saat 16.00 da açıklancakmış[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş.
Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ...
Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi
Mesaj tarihi:
tam bende acıcaktm arama yaptım :) buldum www.milliyet.com kaynaklardan bırıde bu !!! mıllıyettekı haber : İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey, kötü hava koşulları nedeniyle kentteki ilköğretim okulları ve liselerin yarın tatil edildiğini açıkladı.
Balıbey, kötü hava koşulları nedeniyle İstanbul Valiliği'nin okulların 1 gün tatil edilmesi kararı aldığını bildirdi.
Öğrenciler, Kurban Bayramı tatili ile birleştirildiği için 3 hafta süren yarıyıl tatilinin ardından yarın dersbaşı yapacaktı.
[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.

[Bu mesaj Shagrath tarafından 06 Şubat 2005 11:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende gördüm, haberturk'te altta yazıyordu ve muammer güler'e bağlandılar. kadın 'okullar yarın tatil edildi, başka ne gibi önlemler alacaksınız' dedi, muammer güler önlemleri saymaya başlamadan çevirdim :)..
Mesaj tarihi:
hmm bugün dersaneler de kapalı 2 gün bol bol test çözerim artık..
OSSye kafam girsin!![signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
neyse belki ordan sora ankara ya yağar kar filan hem kar yağmıo hem çok soğuk hiç çekilmio ankara[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş.
Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ...
Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi
Mesaj tarihi:
sewinin sewinin....
biri gelipte uni nin kötü yanlarından biri ne derse bunu sölicem...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Mesaj tarihi:
çocuklar yetmedimi 2 haftalık tatil sonra hocalar çok yüklenirler ha
*mersinde olup hiç kar tatili yaşamadığı için kıskanır*
:D[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Korku ve dehşetin habercisi...
Mesaj tarihi:
Beyler uzun eşşek fırsatı kaçırmayın biz 2de falan oynıcaz yaşları 20 ila 28 arasında kiloları 90 ila 130 arasında değişen arkadaşlarla birisi benim bunlardan yastık olmayın zevki yok[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center

[Bu mesaj TahtaBacak tarafından 06 Şubat 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...