Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lise 2 ve alan tercihi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ceday a katılıorum

bu arada lise 2 fm nin aslında lise 1 den kola olduğunu anca lise 3 te fark edebiliorsunuz

eğer sistemi oturtur, mantığını kavrar ve ona göre çalışırsanız fazla zorlanacak bir tarafı olmadığını söylüyor tanıdığım lise 3fm ler

şahsen benim için her şey lise 1 den kolay gelior[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
zaugna lise 1 daha kolay geliyor bana 2 den. herhalde ben oturtamadım hala mantıgı =)[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
öyle zaten..
lise 1 fiziğini ben bile anlatırım valla öğrencilere..
matematiği desen zaten el kiri modundaydı..
kimya görmedik zaten biz doğru düzgün..
e biyolojiden de çakıyordum azcık..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir
Mesaj tarihi:
hoca zate fikir benim fikrim degil
lise 3 e gecmis(en az 4-5) kişinin fikri[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:

o 4-5 ki$i konu$urken arada möö diye ses çıkarıyor mu? yoksa sırf hah siz eziksiniz lise 3 e gelin göruruz manasında demi$tirler :-p[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
önce ne olmak istediginize karar ver,ustune iyice dusun ondan sonra secersin,gonul rahatlıgıyla okursun liseyi.
fakat tavsiye olarak eger ıngılızce ogretmenı olmak istiyosan epey bi kasman lazım.cunku anadolu ogretmen lıseleri,kasmadan +24 puan alıyolar.onlarla yarısman lazım.yanı anlıyacagın anadolu ogretmen lısesı cıkıslı degılsen ve ıng ogretmenı olucam dıyosan epey bi kasış lazım...
seçiminde başarılar[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Mesaj tarihi:
saol. ztn belirli meslekler var onların içinden seçerek son bi iki tanesinde kaldım. karar verdim sayılabilir yani[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Mesaj tarihi:
evet, öğretmen liseleri sınavda kendi dallarında inanılmaz bir avantaja sahip olarak çıkıolar yola

ne yaparsan yap cok ii bir üniversiteye girmenin imkansız derecede zor oldugunu bilmen lazım

yatay gecis falan yapabilir misin onu bilmiorum ama, belki o ihtimal de düşünülebilir[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:

saol ama ben öğretmenlik istemiyorum ztn =][signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır

[Bu mesaj faint tarafından 05 Şubat 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ingilizce öğretmenliği ile ilgili bir konu ecmis
ona cevaben yazdım ben[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:

karışmadı zaten ortalık merak etme

sen de fhri modluk yapma alırım aklını[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:

Mühendis doktor olcaksan fm yoksa ea seç en kısa ve özü :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
Dili seç en azından işsiz kalmazsın :P[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
  • Yeni Oluştur...