kayip_cocuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama bir yerden başlamam lazım .. Şimcik Şöyle oluyor ... Nedensiz bir şekilde kızların yanına gittiğimde bende bir kasılma başlıyor .. beynim duruyor .. hiç bir sey düşünemiyorum ... Doğal olarak ta saçma sapan hareketler yapıyorum .. kızlar gittiğinde de kendim'' ulen salak onlarda bir insan değiller mi? neden böyle kasılıyorsun anlıyamıyorum? '' falan diyorum .. bir yandan kız arkadaşım olmasını istiyorum ama bir kızla konuşabileceğim 1 ortak noktamın bile olduğunu sanmıyorum .. bir kız nasıl davranılır onuda bilmiyorum .. çünkü hayatım boyunca kızlardan farklı ortamlarda takıldım .. neredeyde hiç bir kızla fazla bir muhabbetim olmadı.. arkadaşlarım kızlarla gezerlerken ben bilgisayar oynuyordum .. Önceleri günde 10 saat bilgisayar oynardim .. şimdi bırakmak ve biraz sosyal olmak istiyorum ama kızların yanında beynimin çalışmamasını engelliyemiyorum .. bana yardım edin lütfen..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sosyal hayatı etkileyecek kadar ciddi bir durumsa sana biz degil bir profesyonel yardim edebilir . cekinmeyin gidin deli doktoruna :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kızların ve erkeklerin beraber takıldığı ortamlarda bulun, sohbettir, muhabbettir, geyiktir, toplucana.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kaç yasindasin? ergenlikte oluyor boyle seyler... Bir arkadasim vardi acayip kizarirdi kizlarin yanina gittiginde :P Selin: naber mert? Mert: Siktir git gerizekali!(yuzu pancardan beter) böyle hos dialoglarda oluyor... Belkide seyin yerinde duramiyordur :P aklinla paralel calismiyordur ne bilyim[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 :) En başta sosyal aktivitelere katılmaya başla... Mesela konserver, Festivaller, günlere falan işte. Yani çok konuşan insanların içinde bulun derim.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 şöyle bir olasılık da var: belki de sen böylesindir? günü gelince değişir herkes, kendi olur tamamen. ve insanın kendi olması, kesinlikle iyi veya kötü bir şey değildir; olması gerekendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sosyofobi...[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sosyofobi degil bu sadece kızlara karsı olan birsey sanırm.Eger ciddi boyutaysa bir uzmandan mutlaka destek al.Ama yashına baglı bir durum da olabilir ergenlik dedigi gbi bir arkadasın.Bu durumlara gore yapacagını belirle.Ergenlik ise arastır kendin isin icinden cıkamazsan ailenle konush onlar yardım edemezse ergenlik de olsa uzmana gorun derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kayip_cocuk kardeşimin problemine benzettim yaşadığın şehire göre örnek vermek isterdim ama mesajını bekliycek kadar vaktim yok malum kızlar bekler :P şöyle söyleyeyim biraz kendin takılman lazım geziceksin sosyal hayata atılcaksın zaman ile çevren genişler ör sinemaya git ama tek git etrafa bak milletin davranışlarına ama sakın onlara benziycem diye kendini kasma kendin ol yeter diyelim kızların yanındasın hiç kasılmana gerek yok esasında kendin oldugun gibi olmaya çalış birazda bilgisayardan uzak dur...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Hele bi üni ye gir sen orda sana sosyal olmayı kafana soka soka öğretirler. Ha bana dersen ben üni okumş biri değilimde Okuyan arkların ortamına ve anlatılanları görüdklerimle birleştirince. Ortaya bi sosyal külüp çıkıyor.;) Her şey serbest :Pp[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 VE birde dertlerini anlatıcak ve sana yol göstericek harbi bi dost bul kendine. Şimdi dost bul diyorum kolay bir şey değil tabi ama her evde:) 1-2 tane olaması gereken bir şey.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. [Bu mesaj SteelBB tarafından 03 Şubat 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Olur öyle.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 dostmu oda ne ya bırakın herkez birbirinin arkasından vuruyor ondan sonra işi düşünce canım cicim diyor buysa dostluk olmasın daha iyi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben de çok bilgisayar oynamaktan bi ara konuşurken sanki önümde klavye varmış gibi parmaklarımda bi hareketliliktir başlıyodu:) neyse...bence ilk önce diğer erkekleri gözlemle onların kızlarla olan dialoglarını:=)sonra sen de harekete geç ne biliyim havadan falan bahset:) böylece yavaş yavaş açılırsın ortak noktanız olmasa bile herkes eğlendiği şeylerden bahsedebilir onu dinlerken işi becermiş olduğunu görceksin:D[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 gençsin daha açılırsın takma kafana[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: fiona, 03 Şubat 2005 17:22 tarihinde demiş ki: ben de çok bilgisayar oynamaktan bi ara konuşurken sanki önümde klavye varmış gibi parmaklarımda bi hareketliliktir başlıyodu... Bu bende de oluyordu bir kelimeyi söylerken klavyeyi beynimde kullanıyordum ama parmaklarımı hareket ettirmiyordum senin gibi.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci2 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sana bu olayın nedenini söyliim. kızları tanımamandan kaynaklanıyor bu kasılmalar düşünememeler falan. kızlarla ilk samimiyet dönemlerinde bunlar normaldir herkeste yoktur ama çogu insan heyecanlanır. bunu aşmanın yolu samimi kız arklarınla daha fazla takılmandır başlarda kasılırsın fln ama sonra alışırsın yavaş yavaş ne düşündüklerini anlarsın vs. ilk başlarda normal olarak acaba şöyle yapsam ne düşünür böyle yapsam ne düşünür diye kendince önyargılar oluşturursun fakat tanıdıkça anlarsınki sen ne düşünüyorsan oda aynısını düşünüyordur. vücutları dışında hiçbir farkı yok kızların erkeklerden öyle kutsal varlıkmış gibi görünce kitlenip kalmanında bir faydası yok. tavsiyem 1-2 tek at sonra git takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeraphineValente Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Nie ne konuşsam ne yapsam die düşünüuosun ki?Arkadaş ortamındayken bi süre sonra düşünmene gerek kalmadan muhabbete dahil olursun sonuçta dünyadan bi haber diilsindir herhalde...seninde bişiler diebileceğin bi konu olur elbette.Hem düşünerek ya öle mi desem böle mi desem die konuşmaya kalktığında bu senin yüzüne yansır istemeden,komik duruma düşebilirsin...Sadece biraz bilgisayardan uzaklaşıp arkadaşlarınla takıl,başka arkadaşlar da söylemiş önce yalnız kalıp kendini tanı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bence kızlı erkekli arkadaş ortamlarında takıl.Ne bilem rahat ol yani takma fazla.Eskiden bende erkeklerle konusmaya acaip çekinirdma am öle böle diildi silgi bile isteyemezdim yani çünkü dalga geçerlerdi :) Artık hiç takmıorum gidip dövüorum :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Horrible, 04 Şubat 2005 17:57 tarihinde demiş ki: Bence kızlı erkekli arkadaş ortamlarında takıl.Ne bilem rahat ol yani takma fazla.Eskiden bende erkeklerle konusmaya acaip çekinirdma am öle böle diildi silgi bile isteyemezdim yani çünkü dalga geçerlerdi :) Artık hiç takmıorum gidip dövüorum :) Silgi istedin diyemi? O_o[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Tabii ki hyr :) Anlatmak istediim eskiden çok çekingendim yani selam bile demezidm görsem o dereceydi.Artık o kdr takmıorum ya.Hatta o kdr rahat bi insan oldum ki bişe dediklerinde dövüorum para küte :) (şakadan tabii ki =) ) .Çekinmiorum yani :) Bunu aşmanın yoluda bence sosyal etkinlikler.ne biliim tiyatro grubuna katılmak kızlarla voleybol maçı yapmak vs. vs...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Zamanla alısırsın herkesin basına gelmistir bi ara, daha sosyal olmaya calıs arkadas gruplarına takıl ilk basta kasılabilirsin ama sora insanların gayet de rahat olduklarını gorunce sen de rahatlarsın.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahinKa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 fazla o tarz filimler izleme 1ay bi gez oyle kendine gelirsin istemeden dilin acılır misal abi nasihatı babında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 o konu bi aralar bende de başlamıştı ki allahtan düzgün bi sınıfa düşmüştüm de adım bit yavrusu anlamına gelen bi hale hgelmişti:) ya benim prbolemim arayıp konuşmam gereken kadını arayıp konuşamıyorum. feci korkuyorum ya. korkulcak bir bok yok ama ararsam saçmalıycam yine ki kızla tanışma yolunda habire saçmaladım. bi şekilde rahat konuşmam lazım kızla fikri olan?[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 .. geek..[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar