sabonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 selamlar, merkezi sistemden ilk kez kombili bir yere geçtim de hiçbir bilgim yok ondan soruyorum. faturam şu şekilde şu anda sayacıma baktım 4794'te. yani 4 günde 32 m3 yakmışım ki gayet normal. peki hacılar bu 5 günlük faturadaki 253 m3 neyin nesi oluyor la? kombi 40-45 aralığında yakıyorum sürekli. bi bütün gün elektrik giden gün, elektrik geldiğinde 50'de yaktım ısınsın ev diye, o kadar. cahilin bi elinden tutun, 253 m3 nasıl harcanır 5 günde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 doğal gaz abonelik ücretini ilk 2 faturaya bölerek falan yansıtıyolardı o olabilir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 yok o ayrı. bu direk harcama, metreküp, tl değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Son çıkan sayacı eksik yazdırmıştır belki sana patlamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Yanlis okunmustur. Basvuru yapiyorsun faturayi oduyorsun, ilgileniyorlar. Eger hakli bulunursan sonraki faturalardan kesiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar