TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=111246&page=1 Burada resimlerdeki oyuncakları veya benzer oyuncaklar almak istiyorum istanbulda nerede bulabilirim bildiğiniz güzel oyuncakçı var mı?Eğer sipariş edebiliyorsak nereden edebilirim? Dikkat:Foruma link olarak değil resim olarak konmuş oyuncaklardan bahsediyorum ilk sayfadaki[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 neden o topicte sormuyosun?[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bu topice "bu oyuncakları nerden alabilirim" diye sorarsan gerekli bilgiyi oradan alabilirsin.. [Bu mesaj Fistan tarafından 06 Şubat 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 alamazsın ülkemizde bu tarz şeyler lüks olduu için sana aldırmamak için herşeyi yapmış yurtdışı istersen üstüne %20 kdv alır 50 60 dolarda bi kargo tutar ayrıca benim 10 gün önce ısmarladıım servolar gibi günlerce gelmez[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ankara'da Yüksel Kırtasiye bunların çoğunu satıyo (veya benzerini) 40 milyondan başlıyodu fiyatları Spawn'ınkiler vardı mesela ama İstanbul'da bilemeyeceğim.[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bulamassın satılmıyor. belki export mal satan veya animeci yerlerde felan bulma imkanın var. ancak genelde toybiz, mcfarlane veya benzeri ürünler satılıyor. ayrıca bunlar oyuncak değil, minyatür, heykel, figure olabilir ancak oyuncak değil.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben satıyorum o oyuncakları getirtip. fiyatlar orda yazanın %2yüz fazlasına.oda alın terimiz.. [Bu mesaj Fistan tarafından 06 Şubat 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ayrıca sayfanın aşağısına doğru olanların büyük bir kısmı oyuncak değil modeldir makettir alıp toparlayıp kendınız yapmanız gerekir[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 aynısını nerde bulabılırsın ama jheryerde ona benzer satıolar ozellıkle hedıyelık eşya satılan yerlerde bıde nerde oturduuna baglı dabe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Bonecrusher, 06 Şubat 2005 23:11 tarihinde demiş ki:ayrıca bunlar oyuncak değil, minyatür, heykel, figure olabilir ancak oyuncak değil. Evet bunlarla "oynamak" toplumdan ceşitli tepkiler alır.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Oynamak için almıyorum zaten,topicde sordun cevap yok,görmeden almak istemıyorum ne çeşitler var bakmak istiyorum yoksa bende getirtebilirim çok canım çekmişti biraz dolaşıyım istanbulda[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center [Bu mesaj TahtaBacak tarafından 06 Şubat 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya bu nba oyuncularınında oyuncak tarzı bişii var istiyorumda pahalı ya :/[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 fiyatları yazmış. yanınada email adresi koymuşlar. irtibata geç?[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:147/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 eyw koymuslar ama linkdeki oyuncaklar dandik arkadaşların resim olarak koydukları harika[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 www.sihirlikule.com linkinde nba oyuncularıda var aradığımı buldum tşkler[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar