arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 normal degil mi sonucta adam fi tarihinde cocuklarina bir seyler yapayim diye yola cikmis. simdi onu hatmetmis, uzerine x tane sey hatmetmis, 20 sene masada pen & paper ile dirsek curutmus insanlar yaziyorlar. illaki gilgamis destani muadili ile baslamaya gerek yok. mesela ben eskiden dragon lance okurdum. sanmiyorum simdi tekrar okusam random guncel, populer fantastik roman kadar keyif versin. jonathan strange & mr norell'in romani degil dizisi bile bu neymis dedirtti. dibim dustu izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Esh said: Saeros said: olmuyosa zorlama kardeş zaten bülent hoca sağolsun öyle bi çevirmiş ki zamanında ehau https://eksisozluk.com/entry/48812150 abi mükemmel değil mi ya. Cidden cok iyi cevirmis adam. Tek cumleyi gorunce bile tektar okuyasim geldi. Saeros negatif yazmamistir heralde oyle bir cevirmis ki huehue yazarken bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 evet, yarı şaka yarı övgüydü dersini almışlığım da var zaten çok süper bi adam bülent somay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar