Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarihi yaşayıp görenler tıklasın 6-0

Ernest

Öne çıkan mesajlar

yok nukem 'hep biz koyuyoruz' demişte, heralde külaha dondurma koyuyorlar

fenerbahçe-galatasaray dünyanın en önemli 3. derbisidir ama bence bu derbilerin önemi bu iki takım şampiyonluk için yarıştığında süper olur

ne o öle 30 küsür fark, uefa'ya gidemiyor, ligde malatya'nın arkasında 6.

yakıştıramıyorum ezeli rakibimiz, ebedi dostumuza[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Karşıyaka-Göztepe
Ankaragücü-Gençler
Malatya-Diyarbakır
Trabzonspor-Rizespor

bunlarda derbi.

Allaha şükür özentiliğimiz yok. Sidik yarışı yapmaya hiç niyetimiz yok.Popülerlik kavgası etmemize gerek yok.100 yıldır belli bir popülaritemiz var.Belli bir kesime hitap ediyoruz.Halkın takımıyız.
100 Yıllık bir çınarla kimse derbinin lafını bile edemez. 100 yıllık çınar isterse derbi olur.
İstemezse basit bir maç olur.
Çünkü biz sizin abiniziz hocanızız.
Unutmayınki herkes beşiktaşlı olmaz.

Asıl olan hayattır
Hayatta BEŞİKTAŞ!!![hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

Lol harbiden ya, biz de gelmis 2000'de kurulmus 6s taraftarlari, 2001'de kurulmus Fb taraftarlari olarak size kafa tutmaya calisiyoruz, oha yani.

FB-6S Dunyadaki en onemli ucuncu derbidir, bunu inkar etmek 10 satir mesaj yazmakla olmaz, inkar edilemez cunki. Bosuna hicbir yerlerinizi yirtma cabasina girmeyiniz. Nitekim 'bjk maclari derbi degildir' gibi bir cumle kurulmamis, daha az onemli oldugu gercegi dile getirilmis.

Kavga olayina 'Bjk farkli iste' diyen nukem'e de sadece halen avatari olarak duran cirkef, terbiyesiz pascal nouma'yi ve gitmesine ne kadar karsi ciktiginizi, onu ne kadar sevdiginizi hatirlatirim, o kadar.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Peki, ben Turkce bilmiyorum, Nouma da kesinlikle cirkef bir insan degil (lol), kavgaci da degil demeyeceksin heralde? Konumuz 'Bjk'nin farkinin kavga falan olaylari olmamasi' olduguna gore, yeterli zaten. Terbiyesizligi de cabasi.

Kivirma Kuddusii...[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

lol black uçmuşun sen iyice.
gralsınız diyelim o zaman?
fizban ve simoflenin de söylediklerine katılıyorum.
2 sene sonra biz de derbilerimize karar verebiliyo muyuz?
(ha ayrıca sizinle olan maçların dünyanın sayılı derbilerinden sayılmamasına siz diil dünyadaki futbol izleyenleri ve takip edenleri karar veriyo.)[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door
[/i]
Yumuşatma eklerine hayır.
Biz AntiPatik'iz.UltimaTR
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 10 June 2003 23:32 tarihinde demiş ki:
aç bi sözlüğü çirkefliğin manasına bak
bidaada anlamını bilmediin lafları kullanma
Nouma çirkefmiş lol[hline]"Hepimiz Zenciyiz"
Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki:
habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz"

Nukem ben arastırdım abı,kutaphaneye fılan gıttım.Baktım anlamına Zago,Nouma ve Ilhan Mansız yazıyordu.[hline]:utaniem: Simofle :utaniem:
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...