ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 moriarty said: aslında yarın gece budapeşteye dönüyorum ben utku oradaki eve alabilirim. ankaradaysan geçerken aliyim abi. ama bridge yok gerçi. bridge yoksa alma abi. gerçi bridge alsan amazonda 40 eur falan galiba, uzaktan eve erişmiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Black-ice said: götüme sokmuyorum ama hıhıhıhı düşüncesi bile güldürüyor. 31 yaşında adamım hala niye madik jokes beni en savunmasız yerimden yakalıyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 sıfır ürünün ne işi var la sende? aldın ama kullanmadın mı? bridge'e kaç oda kaç ampul eklenebilior v2'de v3te bridge farklı mı? beyazlar çok mu kötü acaba bide? beyaz hiç kullanmam da.. belki terasa koyarım hırsız kovmak için gece 3-4 arası açık tutmak için belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Fazladan aldıydım indirimdeyken. Satamazsam artık banyoya antreye falan takarım, bi oralar kaldı hue olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 amazonda indirim varken yakalayıp yurtiçi fiyatından ucuza satıyor. gerçek bir ticaret dehası!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 v2-v3te bridge farkı yok, 50 ampule kadar destekliyor. Daha doğrusu 50 ürün, lightstrip, iris, gloom cart curt totali 50ye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 goldbären said: amazonda indirim varken yakalayıp yurtiçi fiyatından ucuza satıyor. gerçek bir ticaret dehası!!1 iki farklı account, iki farklı 50eur üzeri alışveriş, iki farklı merhaba kodu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 evlendikten sonra böyle sinekten yağ çıkarman düşündürüyor abi acaba hanımın instagram tatillerine para mı yetişmiyor diye düşünmeye başladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 ahah yok be abi, expansionary monetary policy döneminde yedik içtik gezdik, 2015ten itibaren makroekonomik rüzgar tersine döndü, o yüzden ben de ekonomik tedbirler alıyorum. aldığım en büyük tedbir de arabayı satmak oldu. tasarruf ettiğim sabit maliyetleri nereye sıvayacağımı şaşırdım sdfsdf amazonun kampanyaları haricinde son 1 aydır; bitaksi bkm ekspressle ikidir 1 TLye taksiye bindim bisu üzerinden ikidir damacana suyu 1 TL'den aldım hopi ile çarptırıp böldürüp 250 liralık bir ürünü 52 kuruşa aldım ÖLÜCÜYÜZ.BİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 başka ios home ile çalışan zımbırtın var mı? hue dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 I ıh yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar