Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows Live Mail - Gmail Imap Kurulumunda Gönderim

axedice

Öne çıkan mesajlar

Şimdi karmaşık bi setup var elimizde

Şirket maili gmaile kurulu
Gmail de live mail e yüklü

Bu durumda live maile şirket maillerimiz düşüyor gayet güzel, fakat gmailde default gönderim adresini şirket maili olarak ayarlamamıza rağmen live mail üzerinden mail gönderince şirket adresi yerine gmail adresinden gidiyor.

Bunu şirket mailinden göndermenin bi yolu var mı? Belej versyonda yoktur diye tahmin ediyorum, en azından google business benzeri bi pakette bunu yapabiliyor muyuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Şirket maili dediğim [email protected] gibi olan bildiğin pop3 şirket mailı. Googledan herhangi bişey almış değiliz

Şimdi bunu normal live mailde kullanabiliyorum standart kurulumla. İstediğim bu değil tabi.

Bunu gmaile tanıtıp gmail web arayüzünden de alıp gönderebiliyorum, o da sıkıntısız hatta bütün gelen giden mailler de tüm cihazlarda synclenmiş oluyor mis gibi. Telefondan ayrı evden ayrı işten ayrı mail derdi yok

Amacım, [email protected] üzerinde arşivlenen saklanan [email protected] adresine ait mailleri alıp gönderirken, live mail clientını kullanmak. Livemaila [email protected] u tanıtınca almada sıkıntı yok her mail tık tık iniyor, ama göndermede sorun var. LM üzerinden gönderdiğim mailleri [email protected] adresinden değil de [email protected] adresinden gönderebiliyorum. İşte buna çözüm arıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...