axedice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Şimdi karmaşık bi setup var elimizde Şirket maili gmaile kurulu Gmail de live mail e yüklü Bu durumda live maile şirket maillerimiz düşüyor gayet güzel, fakat gmailde default gönderim adresini şirket maili olarak ayarlamamıza rağmen live mail üzerinden mail gönderince şirket adresi yerine gmail adresinden gidiyor. Bunu şirket mailinden göndermenin bi yolu var mı? Belej versyonda yoktur diye tahmin ediyorum, en azından google business benzeri bi pakette bunu yapabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Sorundan bir bok anlamadım fakat live mail kullanmadan istediğiniz şekilde mail gidiyor muydu? Şirket maili dediğin nedir? google account mu açtınız @gmail.com kullanmadan? Biraz daha bilgi plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Şirket maili dediğim [email protected] gibi olan bildiğin pop3 şirket mailı. Googledan herhangi bişey almış değiliz Şimdi bunu normal live mailde kullanabiliyorum standart kurulumla. İstediğim bu değil tabi. Bunu gmaile tanıtıp gmail web arayüzünden de alıp gönderebiliyorum, o da sıkıntısız hatta bütün gelen giden mailler de tüm cihazlarda synclenmiş oluyor mis gibi. Telefondan ayrı evden ayrı işten ayrı mail derdi yok Amacım, [email protected] üzerinde arşivlenen saklanan [email protected] adresine ait mailleri alıp gönderirken, live mail clientını kullanmak. Livemaila [email protected] u tanıtınca almada sıkıntı yok her mail tık tık iniyor, ama göndermede sorun var. LM üzerinden gönderdiğim mailleri [email protected] adresinden değil de [email protected] adresinden gönderebiliyorum. İşte buna çözüm arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Google smtp kullanıyorsan her türlü headerda gmail gider buna yapabileceğin bişi yok businessa geçmediğin sürece. https://support.google.com/mail/answer/22370 şuna gözat ki muhtemelen atmışsındır ama yapabileceğin bişi yok başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Beleş olarak tabi ama yandex ücretsizmiş ona bakabilirsin hiç kullanmadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar