Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Bide baslik sorun tak mak sakat isler bunlar, terorororo diye alirlar iceri
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Jeeztro said: abi şu imgur engelini aşmanın basit bir yolu yok mu chrome da ne bileyim bi ayar olsa sadece imgur için dns/vpn falan açsa ? reddite giriyorum bir iki resim falan bakayım diyerekten. imgur linki dolu tabi ortalık olmuyor. ordan git zenmate aç o da olmadı touch vpn midir nedir onu aç. online oyun oynamıyor olsam cyberghostu kapatamyacam hiç. bi çözüm bulamaz mıyız buna ? linkte "imgur" yazan yere "filmot" yazarak değiştir, açıyor.
vulga Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 uydunet'te uzun zamandır engelliydi imgur ama bir süredir açmışlar nedenini bilmiyorum
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Kendisi ugrasmawina gerek yok o extension bu dedigin ise yariyor iste
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 extension bende işe yaramadı ki redditte linke tıklıyorum sayfa bulunamadı diyor fasd
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 sırf bunu dediğin için denedim şimdi tekrar sıfırlayıp. çalışıyor extension
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Masakari said: Böyle bir türkü vardı Halk ozanı çelik söylüyordu galiba. koyalım dursun o zaman https://www.youtube.com/watch?v=woSyRz19Z9A
Öne çıkan mesajlar