Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de ki siparisler...IPTAL

Arnis

Öne çıkan mesajlar

Admin Son msj'ında birşeyler vurgulamaya çalışmış ama;

"Bu arada yine AVA 'nın burada yapacağı bişi yok distrübitöre göre hareket ediyor.AVA'ya yapamayacağı yükün altına girmesin gibi söylemlerin hiçbir anlamı yok çünkü birebir getiren firma değil."

keşke getirseler getirmeseler değil tabi.Fakat Weblebi ile Ava Esen'den alacaktılar esende patladığına göre iki satış sitesininde yapaçağı birşey yok[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GM-Newbie, 04 Şubat 2005 16:38 tarihinde demiş ki:
Admin Son msj'ında birşeyler vurgulamaya çalışmış ama;

"Bu arada yine AVA 'nın burada yapacağı bişi yok distrübitöre göre hareket ediyor.AVA'ya yapamayacağı yükün altına girmesin gibi söylemlerin hiçbir anlamı yok çünkü birebir getiren firma değil."

keşke getirseler getirmeseler değil tabi.Fakat Weblebi ile Ava Esen'den alacaktılar esende patladığına göre iki satış sitesininde yapaçağı birşey yok

bu ne umutsuz bir cevaptır :)

öyle şeymi olur,biz verdik siparişi son günde distrübitör getirmiyormuş bizde getirmiyoruz derlerse bir daha insanlar nasıl güvenir avatürkün sözüne?

o distrübitör getirmiyorsa başka bir şirketle anlaşmaları gerekli.ama zamanında gelsin.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

Apache iyimserlik meleği aç gözünü :D

ava admini bile böyle bir cevap yazabiliyorsa daha ne diyelim

bizde EverQuest 2'yi avadan sipariş ettik zamanında gönderdiler.Bunuda öyle yaparlar diye güvenerekten sipariş verdik fakat patladı bunu kabullenmek gerek senditte yattı bakalım ne olacak :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce Avadan Damla hanımı aradım,konuşmayı aynen yazıyorum;

-merhaba damla hanımlamı görüşüyorum?
-buyurun benim
-esen games türkiyeye wow getirmekten vazgeçmiş,avatürkü herhangi bir şekilde etkilemeyecek bu değilmi?
-evet,biliyoruz maalesef bizide etkileyecek siz isterseniz beklemede kalın oyun size gelebilirde gelmeyebilirde elimizden geleni yapıyoruz ama büyük ihtimalle dağıtımı yapılamayacak oyunun,kusura bakmayın.
-içimden(allah sizin gibi şirketin ben)
-iyi yapıyorsunuz nereden iptal ettireceğim
-webmaster hede hödö

kahretsin allah bu türk şirketlerini iki işi bir araya getirip birşeyi beceremediler[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

ah ah aklıma Warcraft FT gunleri geldi. bu esen denen firmaydı yıne getıren. cdler yolda, yol buzluymus tır yoldan cıktı, cdler geldi etiket basıoz, cdler rafta tozlarını alıoz.. sırf bu yuzden almaktan vazgecmis ve gidip eurobattlea baslamıstım[signature][hline]Da Site
Da Blog
Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance?
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben gameloaded dan aldım suan beklıorum adamlara mail atmıstım kredi kartımla ilgili bi sorunda adamlar hemen cevablamıslardı ve sorunumu çözmüşlerdi..ve sanırım oda bugün yarın bitirir stoklarını çünkü ürün ile ilgili geniş bilgi vermiolar suan sayfayı yenilemişler

[Bu mesaj Footlocker tarafından 04 Şubat 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

weblebi hemen iade edebiliyorda avatürke ne dert geldi cuma günü bankaların sözleşmesimi var avatürkten para almamak için.yalanlarına ben ya harbi çok sinirlendim gameloadeddan verdim siparişi gerçi ama böyle oyun şirketi olurmu yahu.gözlerini para bürümüş,ilk çıktığında haswanmıdır nedir o bizde oyuncuyuz oyuncuları anladığımız için böyle bir şirket kurduk amacımız oyunculuğun gelişmesi gibi bir palavra atmıştı böyle çok gelişiyor esenin ne halt olduğu biliniyor zaten sen niye böyle sakat bir firmanın yapabileceklerine karşı ikinci bir yol aramazsın bumudur türkiyede oyunun,oyunculuğun gelişmesi.güvenim falan kalmadı avaya.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...