Arnis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Az önce Weblebi ile görüstüm sayfalarinda siparis icin tükendi yaziyordu, dün aksam saatlerinde esenle yaptiklari görüsmede, esen dagitimdan vazgectigini söylemis yani anlayacaginiz Türkiye'de ki tüm siparisler suan belirsizlesmis bulunuyor firmalar kendi imkanlariyla eu'dan oyunu getirtmeye calisacaklarmis bilginize...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 esen'in zaten ne olduğunu herkes biliyor ya , bırakın. adamlara güvenende kabahat. bir gün aradım adamları alo dedim adam HA? dedi. böyle de güzel insanlar yani. neyse dresquin mesaj atarsa bana , gelicek senditten herhal.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 AvAturkte de iptal mi yani?!??![signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Shaki (PvP-6) Tauren Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Evet Türkiye icin dagitim esen'deydi hepsi suan iptal.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 esen elektronikten beklenir , sendit rulz..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bi avaturk'ten korkarım bir de esen'den. Türkiye firmaları kolpacı. Kore'de insanlar motive ediyor oyuncuları oyun oynamak için , bizimkiler kazıklamaya kalkıyor. viva la reziztanss[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Valla öyle bu gidişle bir 5-10 sene daha adma gibi firma çıkmıycak gibi zaten hala kazıklama peşindeler anlayamıyorum bu çaba neden yada işlerini düzgün yapmıyorlar en iyisi dışardan almak sanal kart kullanarak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Evet S.çtık resmen benim ukgamesden yaptığım siparişim iptal edilmişti. Esenden vermeyi düşünüyordum senditinde bittiysepre orderlar Resmen battık. Başka bildiğiniz bi site varmı eu preorder için? :([signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Göz göre göre, böyle olacağını bile bile yaptınız be abi şu işi, ne diyeyim ben.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Sendit de hala pre order devam ediyor sanırım. Ben daha dün spariş verdim. Eğer iptal se türkiyedeki sparişler, bence vakit kaybetmeden verin sendit den sparişi.[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarpus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 az önce esen ile ben de görüştüm ve türkiye dağıtımının iptal olduğnu öğrendim. daha sonra da weblebiye telefon açıp konu hakkında onlardan bilgi aldım, weblebi de iptali doğruladı. yani tutuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 şimdi ava ile görüştüm bize öle bi bilgi gelmedi öle bişey yok diyolar normal olarak devam ediyomuş herşey weblebi.com un anlaşması iptal olmuş olabilir esenle avada herşey normal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarpus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 eğer esen de iptalse avada da iptaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Esen'in ne dediği önemli. AVA dağıtıyoruz der ama Esen getirmedikten sonra hAVA dağatırlar. weblebide hAVA yerine Leblebi dağıtır artık. İptal olduysalar tut .... yan çek :)[signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 en temiz nereden alabiliriz box olarak kapımıza getirebilecek?[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 esen iptal ettik diyebilir belki ava kendi getiricek yani hiç yapmadıkları bişey deil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ha esen elektroniğin dediği bi tek şey doğru çıkmış, ha saturn ün halkalarındaki buzlarda yaşayan minik organizmalar dünyaya yağarak yaşayanları öldürmüş aynı olasılık not: yok öle bi organizma, ben salladım[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 VAR! benim arkadaşım bizzat onlardan biriyle sevişti[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarpus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ne yani esen getirmiycez diyerek yalan mı söylüyor? hadi getircez diyip getirmeseler neyse... [Bu mesaj sarpus tarafından 04 Şubat 2005 12:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 getircez diyip getirmediler zaten?[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarpus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Volfied, 04 Şubat 2005 12:06 tarihinde demiş ki: getircez diyip getirmediler zaten? ha o açıdan.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 İşte kaç günden beri konuşuyoruz ya :D Hatta bende dün spariş ettim :) www.sendit.com[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sitro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ben de dusunuyordum butun siparislerim gelirse 3-4 tane oyunu ne yapacam diye, weblebiden gelmezse bir oyun az almis olurum artik :)[signature][hline]So long have i waited.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 simdi iluvatara 2 katı lanet okuyorum ............................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 beyler bu arada avaturk halen bir acıklama yapmadı acaba kendimi getiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar