Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de ki siparisler...IPTAL

Arnis

Öne çıkan mesajlar

Az önce Weblebi ile görüstüm sayfalarinda siparis icin tükendi yaziyordu, dün aksam saatlerinde esenle yaptiklari görüsmede, esen dagitimdan vazgectigini söylemis yani anlayacaginiz Türkiye'de ki tüm siparisler suan belirsizlesmis bulunuyor firmalar kendi imkanlariyla eu'dan oyunu getirtmeye calisacaklarmis bilginize...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

esen'in zaten ne olduğunu herkes biliyor ya , bırakın.
adamlara güvenende kabahat.
bir gün aradım adamları alo dedim adam HA? dedi. böyle de güzel insanlar yani.

neyse dresquin mesaj atarsa bana , gelicek senditten herhal.[signature][hline]valandil ownz j0o!
when broken , is easily fixed.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Sosyal ağlarda paylaş

bi avaturk'ten korkarım bir de esen'den.

Türkiye firmaları kolpacı.
Kore'de insanlar motive ediyor oyuncuları oyun oynamak için , bizimkiler kazıklamaya kalkıyor.

viva la reziztanss[signature][hline]valandil ownz j0o!
when broken , is easily fixed.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet S.çtık resmen

benim ukgamesden yaptığım siparişim iptal edilmişti. Esenden vermeyi düşünüyordum senditinde bittiysepre orderlar Resmen battık. Başka bildiğiniz bi site varmı eu preorder için? :([signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Sosyal ağlarda paylaş

Göz göre göre, böyle olacağını bile bile yaptınız be abi şu işi, ne diyeyim ben.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

ha esen elektroniğin dediği bi tek şey doğru çıkmış,
ha saturn ün halkalarındaki buzlarda yaşayan minik organizmalar dünyaya yağarak yaşayanları öldürmüş

aynı olasılık

not: yok öle bi organizma, ben salladım[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...