forgiver Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 benimki yen tatile girdi kardeşimden intikam almayı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 okul müthis bise.Kız arkım orda :)[signature][hline]S.Wraith in Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 uniye giden herkes ole diiyor yaw.. lisede ki hava burda yok diyor nedeni bilinmes... bilen varsa yardımcı olsun arkadaslara. o cozumu daha snra bizde kullanalım seneye[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ben daha tatili yarıladım nihoho 2 haftam daha var. Ama sıkıldım yani üni de derse kafeye gider gibi gidiyodum ne güzel 2 haftadır aynı şeyleri yapmak sıkmaya başladı. daha 2 hafta daha var[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Keşke tatil olmasaaydi son senemiz zaten yarim dönemcik kalmiş gidelim okulumuza :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ya ne demezsin, çok özlemiştim =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 pfff.. daha iki yılım var, okulu görmek için acele etmeme gerek yok yani[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 birileri kulağıma yarın okullar tatıl dıye fısıldadı buralarda ama her kar yaışında cıkar bu dedıkodular.inansam mı inanmasam mı :-?[signature][hline]La vida es movil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 İstanbul'da tatil..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 inan resmi tatil olarak haberlerde açıklandı[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Allah bu eğitim sisteminin ve bu sistemi yapanların tez vakitte cezasını versin.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Knixue, 06 Şubat 2005 09:20 tarihinde demiş ki: Eskiden okuldayken bizde tatil olsun diye bakardık, şimdi okul olsun diye bakıyoruz. :-p üniversitenin acı gerçekleri... 40 dakkalık derse girmek için sabahın köründe kalkıp en az 1.5 saat yol tepiyorsun, hocanın keyfi olmadığından ders olmuyor, tırıs tırıs geri dönüyorsun 1.5 saat daha dersi asınca da vize/finalde patlıyor içinde.... bir de eskiden "keşke kar yağsa okullar tatil olsa" derdik, şimdi "kar yağmasın bu soğukta nasıl giderim okula"+"bu okulun kaloriferi yanmaz mı kardeşim" diyoruz. Allah'tan benim tatil yeni başladı:D lisenin tadı ayrı tabii, "hadi lan" demeyin üniye gelince anlaşılıyor... üniversite de ayrı bir zevk de ona girmiyim:D[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor "Ezberlemek, zihinden kopya çekmektir." Rıfat Ilgaz beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Hmm aslında okul acılsın istiyordum ama neyse 1 gun daha bekleriz canıım:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 acılmayabılır kar delı gıbı yagdı[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 zaten yarın tatil de salı gunude olacak gibi:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Kar dewam ederse belkı salı gunu de tatıl ederler sevınçten uçarsınız :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 eheheh benim daha 2 hafta tatilim var kehkehkehkeh:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Yaa off off keşke açılmasa :( Siz yine şanslısınız eğer bnm eski okuluum olsa seve seve giderdm ama bu dönem okulum deişti :( Hiç tanımadığım tiplerle napıcam ya :( 2. dönem bnm için iwrenç olucak :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 şehir değişmiyosa o kadr kötü değil..[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Shit happens...[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ankarada okuyorum iyiki izmirde filan okusam okula gitmem ben.Deniz kızlar daha ne?[signature][hline]Yalan olduk... Bir zamanlar kraldı.. Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 deniz, kız filan değil işte, logaritma giriyor çatır çatır.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 walla bizim denizde var kızda... güzelbahçe rulz. ads[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mükkeml bir haber geldi!!!!!(Sadece Antalyada ve Metin-Nuran' da okuyanlar için) Okul yıkılmıomuş(bizm okula oturalamöaz raporu gelmişti de sonrada oturulablir raporu aldı müdür)O yüzden sadece eski binada okuycakmışız ve bu yüzden okul artık yarın gün!!!!!!!!!!! Sabahları daha fazla uyuyabileceğim!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D Ama gene de okullar açılıo die mutsuzum :(:(:(:(:(:(:(:( Edik: Harf Hataaları[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz [Bu mesaj The_ tarafından 06 Şubat 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 açılmasın okul mokul * dua eder * * allam gece kar fırtınası kopsa heryeri birbirine katsa ...*[signature][hline]Binlerce patiden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar