deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Ucuz yollu bir apple tv arıyorum. Babamlara hediye edeceğim. Yenisi olmasına falan gerek yok. Netflix, spotify falan adam gibi çalışsa kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 0 roku? https://www.amazon.com/Roku-Streaming-Stick-3600R-Model/dp/B01DA0YCNC/ref=sr_1_2?s=tv&ie=UTF8&qid=1482697508&sr=1-2&keywords=roku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Gümrük 30 euro'ya düştü ama amazon güncellememiş gibi duruyor, import fee çıkmadı. Alınca gümrükte sıkıntı çıkmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 resmi gazetede yürürlülük tarihi özel olarak belirtilmediyse bir 40 günü var vergi sınırı işinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Düzgün çalışıyor mu bunlar? İlk kez gördüm. Amazon.de'de 60 euro fiyat çekmişler bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Bump, hala arıyorum apple tv'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 2. el? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 abi yenisinde ses tuşu var, bence çok önemli yeni nesil olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 2. el, evet. Ucuz yollu bir şey bakıyorum. Yeni nesil 625 lira, babamlar sadece netflix + spotify kullanacaklar. Bir de ses sistemine bağlanacak zaten, elli tane sesle ilgili kumanda falan var onlardan kumanda etsinler sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar