felixxx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Sizce hanigi Vitamin ilacı? Babam bana supradyn verdi ama daha geniş kapsamlı vitaminler de var piyasada. Asıl sorun aradığım vitamin'in kilo alımına,iştah açımına sebep olmayacağı.Soora dengem bozuluo. Vitamin kullananlar deneyimlerine göre yorumlarını yazabilir mi?hangi ilacı kullanıosunuz?bişeyleri etkiliomu? " Centrum " diye iyi ilaç vardı sanırım..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 centrum orta yaştakiler için bildiğim kadarıyla. sana önerim bir doktora gidip ondan öneri alman. burada vereceğimiz herhangi bir tavsiye yanlış olabilir, kilonu, vücut yapını bilmiyoruz çünkü.:) ben bemiks-c diye bişey kullanıyorum, doktor verdiydi fi tarihinde. 3. ya da 4. kutu olması lazım.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Benim Baba doktor zaten. Siz deneyimlerinizi yazın ok? :)[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 portakal mandalina greyfurt ye kivi de ye avakado ye :D bol bol vitamin işte :) supradyn iyidir aslında...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Günde 4-5 Meyve yerim ama ne kadar yesen de vitamin ilacında kadar alamıomuşsun[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 en iyi vitamin pharmatondur.Ginseng koklerı de barındırır içinde. Senede 2-3 kür alınması çok iyi yapıyor.Ama tabii ki en iyisi sebze-meyve den gereklı vıtamınlerı almak.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 boyun uzamasına yardımcı olan vitamin yok snrsam :-p (sut mu hede höde ztn ıcıyorus :))[signature][hline]Indinolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 OneADay var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 one a day tavsiye eder genelde herkez.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: felixxx, 06 Şubat 2005 13:03 tarihinde demiş ki: Günde 4-5 Meyve yerim ama ne kadar yesen de vitamin ilacında kadar alamıomuşsun vitamin hapı kadar alamazsın evet ama vitamin hapı ile aldıklarının hepsini kullanıyomusun bi sor bakalım babana? karaciğerimi etkilermi babaa? diye bi sor. 4-5 meyve ve iyi bi beslenmeyle vitamin ihtiyacın kalmaz.belki balık yağı alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 `bu yasta ne vitamini..![signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Vitamin yerine meyve yesen daha sağlıklı.Ben eskiden centrumun çocuk ve gençler olanını yiyodum:Birde eskiden suda eritilen viteminler vardı tatları süperdi onlardan ye :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 OneAday fln gerçekten ciddi bişiy istiorsanız yeterli değildir. Solgar ürünleri özellikle'de Solgar Ester C, şu an piyasadaki en iyi vitaminlerdir. (Not : Bitkilerden yapılmışlardır yane doğaldır)[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ya günde 4-5 meyve yememin bana yeterli olması gerek tabii..ama gün içinde 9 tane daha ilaç alıyorum. bu 9 ilaç aldığım tüm vitamin-mineral'lerin yıkımına sebep oluo. Yani ne kadar güçlendirirsem o kadar iyi. Gün içinde 500ml süt,yumurta,pekmez,çavdar,lor,elma,portakal,muz,ayva....(bunlar fix) tüketmeme rağmen hala anemim var. Bak sandoz da güzel bi vitamin[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Portakal forever...[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 valide bana sürekli one a day die bişey içiriyo pek bilgim yok vitaminlerle ilgili ama bildiğim kadarıyla genelde doktorlar one a day önerior..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar