Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Vitamin İlacı?

felixxx

Öne çıkan mesajlar

Sizce hanigi Vitamin ilacı? Babam bana supradyn verdi ama daha geniş kapsamlı vitaminler de var piyasada. Asıl sorun aradığım vitamin'in kilo alımına,iştah açımına sebep olmayacağı.Soora dengem bozuluo. Vitamin kullananlar deneyimlerine göre yorumlarını yazabilir mi?hangi ilacı kullanıosunuz?bişeyleri etkiliomu? " Centrum " diye iyi ilaç vardı sanırım..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Sosyal ağlarda paylaş

centrum orta yaştakiler için bildiğim kadarıyla.
sana önerim bir doktora gidip ondan öneri alman. burada vereceğimiz herhangi bir tavsiye yanlış olabilir, kilonu, vücut yapını bilmiyoruz çünkü.:)
ben bemiks-c diye bişey kullanıyorum, doktor verdiydi fi tarihinde. 3. ya da 4. kutu olması lazım.[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

said:
felixxx, 06 Şubat 2005 13:03 tarihinde demiş ki:
Günde 4-5 Meyve yerim ama ne kadar yesen de vitamin ilacında kadar alamıomuşsun

vitamin hapı kadar alamazsın evet ama vitamin hapı ile aldıklarının hepsini kullanıyomusun bi sor bakalım babana?
karaciğerimi etkilermi babaa? diye bi sor.
4-5 meyve ve iyi bi beslenmeyle vitamin ihtiyacın kalmaz.belki balık yağı alabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Vitamin yerine meyve yesen daha sağlıklı.Ben eskiden centrumun çocuk ve gençler olanını yiyodum:Birde eskiden suda eritilen viteminler vardı tatları süperdi onlardan ye :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya günde 4-5 meyve yememin bana yeterli olması gerek tabii..ama gün içinde 9 tane daha ilaç alıyorum. bu 9 ilaç aldığım tüm vitamin-mineral'lerin yıkımına sebep oluo. Yani ne kadar güçlendirirsem o kadar iyi.
Gün içinde 500ml süt,yumurta,pekmez,çavdar,lor,elma,portakal,muz,ayva....(bunlar fix) tüketmeme rağmen hala anemim var.

Bak sandoz da güzel bi vitamin[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Sosyal ağlarda paylaş

valide bana sürekli one a day die bişey içiriyo pek bilgim yok vitaminlerle ilgili ama bildiğim kadarıyla genelde doktorlar one a day önerior..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...