Malibu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Ankarada Ziraat Mahallesi, Palet başı 4-5 TL ye temin edilebiliniyor. İstanbulda da İSTOÇ da bulunur.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 İhracat yapan bi tanıdık falan varsa direk kaliteli palet alabilirsin toptan fiyatına, ben şöyle bişey yapacak olsam zımparasını verniğini fabrikada atar eve getirir vidalarım. Da niye böyle bişey yapayım. Kötü görünüyor lan. Bekarken bile gittim bazalı aldım baya da işimi gördü. Baza iyidir, palet lobisinin kezban iftiralarına aldanmayın bingildak said: zevkinden değil abi, nasıl vakit buluyorsunuz böyle osuruk tosuruk şeylere Bu da bay yorum. Sana ne lan lavuk, sen oyun oynamaya nasıl vakit buluyorsan seven adam da ahşap işiyle uğraşıp elleriyle bişeyler yaratmanın keyfine öyle vakit ayırıyor dememişsiniz. Ben diyeyim eksik kalmasın.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Veeee beklenen kadın cevabı. said: Aaaa canım çok güzel görünüyor biz de yapsak mı? Kurşunu kendi ayağıma sıktığıma göre sonuna kadar dalga geçme aşağılama hakkınız var. Yardırın.
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 3 sayfa olmuş bir Allah'ın kulu da çıkıp "Paletten baza mı olur, salak mısınız?" dememiş.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 onu senin mustakbel esin, tvde sabah sabah seda sayan izleyip yaprak sararken soracak diye bekliyoruz abi.
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 yaylı yatak mı yoksa sünger mi peki?
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 çok çeşit yaylı yatak var fiyatına göre değişir ben yaylı derim yatsandan
Öne çıkan mesajlar