Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Arama yapmama rağmen bir konu bulamadım. Sizin bu konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum. WoW'a ek paket çıkartılacağına kesin gözüyle bakıyorum. Warcraft 2'ye, Warcraft 3'e, Diablo'ya, Diablo 2'ye, Starcraft'a hep ek paket çıkartıldı. Ayrıca birçok ünlü mmorpg'ye sürekli ek paket çıkartılıyor. Bence diğer oyunları gibi, Blizzard, sadece bir ek paket çıkarcak ve çok ilginç olcak. Ancak merak ettiğim şey, neler olur böyle bir ek paket çıkartılırsa? Yeni itemlar kesin zaten. Diablo 2 LoD + 1.10 gibi oyuna ilginç yenilikler getirceklerini düşünüyorum. Diablo'daki runeleri birleştirip süper itemlar yapmak gibi. Hero sistemi geleceğini düşünüyorum. Max. Level'a ulaşılınca Warcraft 3 + Frozen Throne'daki herolar gibi levellar olcak. Hatta Anarchy Online'ın Shadowlands ek paketindeki Shadowlands levelları gibi olur bu. Kurt üstünde, LotR filmi tarzında veya Warcraft'taki Raider'lar tarzında, savaşmak isterdim. Hatta abartıp Wyvernleri kontrol etmek ve onların üstünde savaşa girmek felan. Stratejik olarak oyuna çok şey katardı. Ancak bundan sonra konulcağını hiç zannetmiyor. Belki bir ihtimal Bahsettiğim hero levellarında seçilebilecek bir özellik gibi olabilir, normal karakterlere verilmez. Yeni bölgeler eklenir herhalde böyle bir ek pakette. Yeni adalar olabilir, ya da direk kocaman bir kıta daha konulabilinir. Ya da demon/devil tarzı yaratıkların bölgesine gidecek gate'ler konulabilinir. Kıta derken, ek paketini alanlar için yeni raceler olabilir hatta orda. Horde'a ve Alliance'a yeni birer race eklenebilir. Mesela Alliance'lara High Elf, Horde'a Goblin olabilir. Hatta direk yepyeni bir grup olabilir. Horde ve Alliance'a kardeş gelir. Belki de Gnoll, Goblin, Ogre, Scourge'u oynama imkanımız olabilir. Ek paketi demek yeni itemlar ve yeni classlar demek. Ancak classlara ne eklenebilinir ki? Zaten herşey var. Hero levellarından başka class eklenebileceğini pek zannetmiyorum. Başka bir ihtimal de, Oyun altyapısını tümden etkileyecek yenilikler. Ev dikebilmek. Evleri ve Kalelere vura vura zarar verip yıkabilmek. Bir sürü yeni quest. Kendi tekneni veya zeppelinini yapıp orda burda gezmek... Ancak böyle şeyler direk serverları ayıracaktır. "normal" ve "expansion pack only" gibi. Biraz fantaziye kaçtı, ama Her Blizzard oyunu ve ünlü mmorpg'ye olduğu gibi bu oyuna da ek paketi çıkartmalarına kesin gözüyle bakıyorum. Böyle birşey olursa Blizzard'ın bu işi de çok güzel yapacağını ve bize çok ilginç sürprizler sunacağına eminim.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 oyunun kendi baslamadan ek paketi düşünmek anlamsız ki ztn bu ek paketin kısa bi süre icinde gelmiyecek olmasıda bir gercek ama ekleyecekleri şeyler +yeni class +yeni item +ek map olcaktır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sen söylemissin zaten cogu seyide bende söyleyeyeyim.hero classlar vede dogal olarak max. levelın artması.belki yeni ırk olabilir.northrend elebilir yeni bölge olarak.yeni battlegrounds,moblar,esyalar,questler vs vs belki yeni class bile koyabilirler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 battlegrounds x-pack'ten once gelecek de, battlegrounds'a ek catapult'lar gelecekti, oyunculari kalelerin icine firlatanlardan, unuttum simdi adini. sonracima hero level'lar zaten gelecek. x-pack zaten aciklanmadi mi??! yani duymustum hero'larin onunla gelecegini daha once... oyunda yenilik dersen... buglari duzeltsinler, server'lari yeterince optimize edip lag'i azaltsinlar ben raziyim, bosver yeniligi. ha diablo'daki gibi talent'larla oynarlarsa pek bi sey degismez, zaten istedigimizde unlearn talents gibi bi secenegimiz var, duzgun bi sey olursurup yeniden vermek o kadar zor olmaz. Ha ilerde az ama oz olacak questler cikacak, asil guzel olanlar onlar. herkesin merakla bekledigi dark portal mesela. UO'daki gibi wastelands mi olustururlar yoksa ayri bi boyut mu yaratirlar bilmiyorum tabi... belki kitapta yazdigi gibi bi "hata" olusur ve zin-azshari zamanina geri doneriz... blizzard bu napicaa belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 item sistemi diablodan çok farklı olduğundan o konuda gelecek yenilikler diablodakinden çok farklı olacaktır said: +yeni class +yeni item +ek map tamamen katılıyorum. sınıf olarak ne koyarlar bilemeyeceğim, bu heroluk olayının belirginleşmesi ve daha da önemlisi yeni ırkların belli olmasıyla tartışılınabilinecek birşey. ırk olarak başta naga olmak üzere drenai, blood elf gibi baya bi seçenek var. bunlar yeni mekanlar demek.bence draenor u açacaklar yüksek level oyuncular için.su altı olayını da naga ile değerlendirirler herhalde. zamana gelince EU release den yani 11 şubattan itibaren 1 yıl diye tahmin ediyorum.o zamanki ortama göre süre uzayabilir.[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
standard Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 expansion pack'in yakında gelmesi lazım hero sistemi için. herkes level 60'a yakınlaşmaya ve vurmaya başladı blizzard x-packi beklemeyebilir. endgame (daha gelmedim ezbere konuşuyorum) kısıtlı diyorlar, bunu çözmesi lazım yakın zamanda ve bence sadece BG yeterli olmaz. bilemem tabi, bildiğim tek şey blizzard optimum bir nokta bulacaktır, insanlar bu oyundan kolay kolay bayamayacak.[signature][hline]Fandelas - Night Elf Rogue - Warsong Zenthal - Orc Shaman - Dalaran (KIA) Ohec Lightmoon MBH - Ahazi (KIA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bence hani şu yeşil küçük yaratıklar varya gemi işini filan hallediyorlar onlar çıkacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 BLizzard zaten böyle birşey yapacağını açıkladı en büyük örneği battlegrounds'tur zaten ve bu ek'ten sonrada boş duracaklarını zannetmiyorum online oyun devamlı değişmeye , gelişmeye muhtaç bir sistemdir eğer bu değişimler ve gelişimler yeterli olmazsa oyun ölür.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kale ve ev istiyoruz. yeni race isime yaramaz ama hero class'lar (prestige class'lar gibi) cok seker olur.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet ev sistemi mutlaka gelmeli. ilerde düşünüyoruz yazıyor zaten faq'in birinde.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 oyunu bi duzeltsinler lagi iviri siziri duzeltsinler yeter[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yen, class olcani zannetmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 arthas ın buz kıtası ve ft gelicek tabiki ek paketle :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ft oynayan arkadaslar bılır oyunnda naga denen bır ırk var wow da yok tahmınen ılerkı yıllarda bu ırkı koyabılırler horde yada allınce olsun sanmıyorum yenı sınıf ekleyeceklerını bunlar oldugu gıbı kalır tahmınen nagaları eklerler bunlara baglı olarak ya su ustu yada su altına yenı mapler eklenır[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hero class gelince ho$geldin world of galaxies dicez cunku oyun swg/wow'a doncek herkes deli gibi item ariyip hero'luga kasicak boku cikacak oyunun[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: BlackWolf55, 06 Şubat 2005 10:24 tarihinde demiş ki: Ft oynayan arkadaslar bılır oyunnda naga denen bır ırk var wow da yok tahmınen ılerkı yıllarda bu ırkı koyabılırler horde yada allınce olsun sanmıyorum yenı sınıf ekleyeceklerını bunlar oldugu gıbı kalır tahmınen nagaları eklerler bunlara baglı olarak ya su ustu yada su altına yenı mapler eklenır nagalar şuanda zaten oyun içerisinde var.(tabi biz seçemiyoruz.) zannetmiyorum öyle bireşy yapacaklarını[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 aman naga falan sectirtmesinler ne naga nede murloc mudur nedir o deniz yaratiklari iki en kil oldugum irk[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Daha erken expension pack için bir yıl civarı süre diyorum genel blizzard politikası olarak.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Disappear, 06 Şubat 2005 10:42 tarihinde demiş ki: aman naga falan sectirtmesinler ne naga nede murloc mudur nedir o deniz yaratiklari iki en kil oldugum irk ehehe hele murloc'ların seni görünce o koşuşmaları yok mu? harbi kıl bi ırk gerçktende :) , birde başka bi ırk'a gerek yok bunlar gayet iyi seçilmiş yeterde artar bile fakat class hede hödüsü her zaman hoş olabilir :p [signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 06 Şubat 2005 10:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 acıkcası yani expension packte karakter goruntulerinin daha fazla ozellestirilebilmesini olanak tanımalarını ısterdım.. sızden 1000 tane var su anda wowda en az[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar