Valthon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mal said: de da ayırmamı mi mu ayırmam mı ma me mi mo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 harbiden mo soru eki niye yokki amaaan yılbaşı planlarınızı anlatın hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Evde annemle annanemle oturucam. Kızlar çağırdı ama bi yere hiç gidesim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 quixef said: Mal'ın son sayfadaki mesajlarının bazı yerlerinde bir sümer kolçak tadı yakaladım o değilde 2-3 gün önce aklıma geldi. bi tane adam vardı internette. çocukken bi arkadaşıyla sorun yaşamış basit bi kavga olmuş. bu adama hakaret etmiş çocukken. adam 30 yaşına gelmiş web sitesi yapmıştı sayfa sayfa yazılar yazmış o bana şöyle demişti böyle yapmıştı bunun hesabını ödeyecek felan diye. hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 sümer kolçak olayından bile ilginçti. türk internet tarihinin en garip olayıydı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Patice said: KenshinHimura said: Kazagi mersinde alicaksin Kazağı da mersinden alıcaksın, kızı da mersinden alıcaksın. ben şahsen suriyeli düşünüyorum 3+1 kampanya buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Komik miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 cidden komik miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Komik olması için söylenmediği için sorduğunuz soru oldukça yersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 ¯_( ツ )_/¯ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Siviyili ilin irkidişlir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Bright said: Komik olması için söylenmediği için sorduğunuz soru oldukça yersiz politik mesaj mı yatıyodu altında yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Patice said: Bright said: Komik olması için söylenmediği için sorduğunuz soru oldukça yersiz politik mesaj mı yatıyodu altında yani.. Politik mesaj yatıyorsa tamam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 http://d.marmaragazetesi.com/news/74803.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
13si13 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Patice said: http://d.marmaragazetesi.com/news/74803.jpg Kadın dayanışmasına kurban olurum demeliydi bence>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Elleri göreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
13si13 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 dylanN said: Elleri göreyim Asjdkfld sen şiddetle ilgili yorum yapma dilan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 13si13 said: Patice said: http://d.marmaragazetesi.com/news/74803.jpg Kadın dayanışmasına kurban olurum demeliydi bence>:D< ÇOŞKUN SABAH KADIN daha ironik sdfsfs.. en sevdiğim rakam 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Gidip kadın dövesim geldi afişi görünce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 dylanN said: Elleri göreyim ben el verdim dilan https://s.instela.com/m/kirmizi-ojeli-kadin-eli-sabunlugu--i747098-600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 13si13 said: Asjdkfld sen şiddetle ilgili yorum yapma dilan😂😂😂 Aşk olsun niye öyle dedin ki şimdi sjdjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 berelerim nasıl peki? http://i.hizliresim.com/NlZRdL.jpg sağdakini günlük hayatta kullanıyorum soldakini sosyeteye girceksem tercih edyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 politik mesaj veriyor bereler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar