Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okullar reklam panosu olucakmış...

Zagg

Öne çıkan mesajlar

[li]kayıt olurken en az 150, en çok 300 (ben) olmak üzere servet topladılar[/li][li]Bu sene bir firmadan tonla rüşvet yiyip diğer servislere gidenleri disipline verdiler (ben)[/li][li]Müdür denecek şahıs 2 yılda üç araba değiştirdi[/li][li]Her ay 20 milyona yakın fotokopi parası ödüyoruz hesabını tutan yok sözde kayıt parasını verince vermeyecektik bu paraları[/li][li]Şimdi de 25 milyon aidat istiyorlar tabii alamadılar hazırlıklardan bu sene para höh sanki kolejdeyiz la koleje gitsek daha az masraf edicez pöh[/li]

Okulda öyle şeyler dönüyor hayal edemezsiniz dediğim gibi okul araba galerisi gibi alfa romeodan tutun son moden pel vectraya her bişey var müdür yeni servis kabul etmiyo diğer servislere gidenleri disipline veriyo en ufak bişiydi :hrr: valla rezil ederim reklam veren kişiyi[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok saçma bence reklam fln...Apache bu arad yazına koptum :)
Bizim okulun kantininde ztn paso reklam var yok nescafe yok ülker çikolatalı gofret,eti kaymaklım, saymakla bitmez :) Bide okul duvarlarına ve karneye girerse bunlar böğğğğyk artık...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

yarın ülker reklamlı kravatlar, öbürgün üşkü ocağı telefon numaraları basılı karneler, ertesi gün coca-cola'nın ne anlamı konulu afişler ohoo ülkücü müdür ya..[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-DoruK-, 05 Şubat 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
ahah okulun sitesine giriyoruz mesela "Ateşli Hatunlar, Ayça, Aslı, Gamze 0900 932 11 23" diye popuplar çıksa ehehe

doruk seni bir kez daha listeme ekledim[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi

imzamı geliştiriyom sayenizde[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:

merak etme gençleri "tahrik" edecek hiç bi konuda reklam yayınlanmasına izin vermezler. ne de olsa başımızdakiler..[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Sosyal ağlarda paylaş

OK Prezervatif 100.YIL İlk Öğretim Okulu'nun Ortaokul Kızlarını Ağına Düşüren Pezevenkler De Bunu Tavsiye Ediyorlar

bu işin sonu çok kötü olacak okulda bi yığın pislik var çocuk barınaklarında sübyancılık yapılıyor devlet neyin derdinde
:yapma:

NERDE BU DEVLET NERDE BU MİLLET[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj CriticalObject tarafından 06 Şubat 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

:D[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

tüm shardlar free nebulada şerefsiz :D tek DARKVENUE UO SHARD verir reklam[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...