monoscope Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Merhaba, Yazın başına doğru evleniyorum bu nedenle nisan gibi bir ev tutmuş olmam gerekiyor. İki kişiyiz ve bir köpeğimiz var. Maslakta çalışıyorum, metro istasyonu üzerinde ya da yakınlarında bir ev arıyorum. İlgili sitelerden de bakıyorum fakat benim önceliğim tanıdık bir insanın evine kiraya çıkmak. Hem para yabancıya gitmesin, hem benim kafam rahat olsun tek amacı depozitoya konmak olmayan ve uygar bir ev sahibiyle iş yapayım çünkü ben hiçbir zaman kirasını geciktirmeyecek ve eve kendi evi gibi bakacak, çirkeflik yapmayacak biriyim. Bu nedenle dediğim gibi yaza doğru eğer ki evini kiralamayı düşünen bir tanıdığınız veya sizlerden birileri var ise görüşmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 pati landlords dökülsün bakalım kimlermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 metni ilk seferde anlayamayanlar dev hizmet başlıkta kiralık ev arkadaşı yazmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 anlamicak ne var abi, ev arıyomuş işte adam. başlık da gayet açık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Çirkef değilim ve kirayı gününde öderim = ucuz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 maslakta 1+1 e 1800 kira vermeyi düşünüyorum ucuzluk umrumda diil karşımdaki beni uğraştırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 hayır abi adam evlencekmiş, eve kiralık köpek arıyormuş. benim anladığım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar