Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
speedpaint yapalım buradan.böyle pek bi hızlı süratli bişiyler yapıp 5-10 dakikada bitirip buraya koyuyoruz çalışmaları.hadi bakalım :D.
süre 15 dakikayı geçmesin ama :).[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
mesela polymorph autocast ayarlanabilse
[/b]
Mesaj tarihi:
Kuralları belirtelim ama sadece paintmi? PS varmı freehand varmı? Pad varmı yoksa sadece mausemu bunlar onemlı maddelr sunları bı belırtınde bende başlıyım
Mesaj tarihi:

[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 20 Aralık 2004 16:10 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 20 Aralık 2004 16:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence kurallar şöyle olsun.
max:30 dk
istenilen medyum

harcanan süre ve medyumlar belirtilse iyi olur. eşşek kadar resim koymayalım.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Mesaj tarihi:
ben 30 dakika çok fazla 10 dakika felan olsun...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Mesaj tarihi:
ayrıca bi kural daha koyalım. abuk subuk şeyler koymayalım. ne sürede ve ne şartta yapıldıysa da, az çok özenilsin lütfen.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Mesaj tarihi:

30dk cok fazla
30dk programı bilen birinin sınrıları zorlıyacagı bır sure. başka bı deyışle sınırların zaman olması lazım paınt'ın boktanlığı degıl sadece.

Bence 5 dakka yıne iyi bı zaman
arada buyrun:

Mesaj tarihi:
5 dakika da çok yetersiz bi süre. gelin şunu 20 yapalım. malum herkes benim kadar hızlı diil :P[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Mesaj tarihi:

mousela anca 10 dakikada bitti.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 20 Aralık 2004 20:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar paint dedik siz 3dmaxde patern basmıssnız kaka pis 3d max Ps falan. ne varsa paintte var.

15 dakka olsun o zaman 20 fazla. 20 dakkada pixel pixel gradient verirsin be =)[signature][hline][ small]Beş Hececiler[ /small]
Mesaj tarihi:

4 senedir paint kullanmıyordum ondan elim biraz geç alıştı, hatta özelliklerini bile hatırlamıyordum.

işte 17 dklık çalışmam

birde 7-8 dk süren (gözü tutturamadım) bir kara kalem

Miyagi-San
[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...

[Bu mesaj mexinth tarafından 21 Aralık 2004 13:33 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
15 - 20 dakika maksimum olsun o zaman, 30 çok :)

ben project dogwaffle da mouse ile yaptım yukarıdakileri.
mouse sux :)

edit: zamanları yazmayı unutmuşum
sensei 10 dakika
iskeletor tipli 10 dakika
pipboy 15 dakika (biraz yaydım bunda ehe aslında en basiti bu)

[Bu mesaj arcane tarafından 21 Aralık 2004 23:45 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...