Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Ligi Son 32 Kura Çekimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saka gibi iyi takimlar birbiri ile eslesmisler.Bunu gecersek gene dandik bir takimla eslesebiliriz.Lyon & roma nasil dengesiz eslesme olmus SL eslesmesi gibi.
Mesaj tarihi:
çekilebilecek en iyi kurayı çektik bana kalırsa, turun en zayıf takımı oly. orta sahası full gençlerden oluşuyor, savunmaları Tosic-Alexis ikilisi gibi sürekli açık veren gereksiz sertliğe sahip. hücumcuları sakat ama doğru oyunla rahat rahat yenmemiz gerek. deplasman golü ile iş biter zaten ilk maçtan.

hapoel şu oly'den çok daha iyi takımdı, şl elemelerinde gol yemeden elemişlerdi zaten.

asıl olay diğer kuralar oldu. ben hep en az yarı final hedefin yoksa ve başarma ihtimalin bile yoksa AL'ye kasmamak gerektiğini düşünen adamım ama kuralar o kadar kusursuz geldi ki şuan bjk en az lig kadar AL'ye odaklansa hiçbir sıkıntı olmaz, yüklenmeli de hatta.

Roma-Manu-Lyon üçlüsünden biri kupayı alacaktı mesela ama daha bu turda üçünden biri kesin olarak veda edecek. Bu bile onlardan biriyle karşılaşma riskini azaltacağı için büyük şans.

Schalke-Gladbach'tan birinin gidecek olması şans. Ajax-Kopenhag keza çok ters takımlar olabilir BJK için ki onlardan birinin gidecek olması çok büyük şans.

BJK için yarı final ihtimali bayağı yüksek şu kurada. Umarım terslik olmaz Oly'i geçeriz de güzel bi kura ile yarı finale de çıkarız.
Mesaj tarihi:
Bir de büyük sürpriz olursa Rostov belki Manu'yu eleyebilir bir ihtimal, tur böyle 30-70 benim gözümde ama Rostov en az Zenit kalitesinde bir takım.

Gerçi o mallarında bir sıkıntısı bu sene resmi maçlarda sadece 1, evet BİR galibiyetleri var. O da ŞL üçüncü ön eleme turunda Anderlecth'i deplasmanda yenmişlerdi yazın. Ligde falan daha deplasman galibiyeti yok adamların, içeride ama tek beraberlikleri vardı sanırım gerisi full galibiyet falan.

İçeride Bayern'i falan tokatladılar, ligde Zenit'inden Cska'sına herkesi tokatladılar içeride ama deplasmanda galibiyeti bırak, beraberlik bile çok zor alıyorlar.

Deplasmanda bir şekilde tutunurlarsa Rusya da büyük ihtimal Manu'yu tokatlayıp geçebilirler. Azmoun falan müthiş adam.

Sürpriz çıkarsa bu turda en büyük sürpriz bu olur.

edit:

Evet kontrol ettim. İç sahadaki tek mağlubiyetleri bu sezon Atletico Madrid'e karşı 1-0'mış. Başka mağlubiyetleri yok.
  • Yeni Oluştur...