Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 3 takım, üçü de birinci torba. Tarihte ilk defa üç takımla bu turdayız. FB, Manu ile eşleşemiyor. Yırttı. Osmanlı, Villareal ile eşleşemiyor. Yırttı. http://i.hizliresim.com/Pnko6b.jpg Manu, Bilbao, Villareal, Gladbach'ı şuan üç Türk takımının da kolay kolay geçme ihtimali yok. Bunlarla eşleşmediğimiz sürece üç takım içinde üst tur ihtimali gayet yüksek. Celta, Krasnodar, Ludogorets, Oly, Hapoel Beer ismen ufak olsalarda kadro yapıları ve deplasmanlarını pis geçmesi sebebiyle ha keza zor, ortada eşleşmeler olurlar. Gerisini her şekilde koyar geçeriz. Yani tabii var arada riskli takımlar yine ama %50'yi geçmez o risk oranı. Gerçi büyük konuşmayalım, Brugge felaketi görmüş takımın taraftarıyım asdfsdfsad ama Az, Anderlecht, Gent, Astra falan sıkıntıyı bırak, rüzgar bile yapamayacak takımlar bizimkiler için. Umarım bunlarla eşleşiriz ve bir üst tura 3/3 çıkarız.
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Besiktasa Manchester gelsin istiyorum, cok mu sey istiyorum acaba
calimero Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Manchester gelsin vurur geçeriz.
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Osmanlı - Paok Fener - Gent Bjk - Villarreal
Catze Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Fenerbahçe - Gent Osmanlıspor - Manchester United Beşiktaş - Krasnodar çok pis salladım
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 bjk - olimpiakos osmanlı - hapoel beer fb - rostov
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 olimpiyakos, paok, celta, bilbao, villareal, gladbach sıkıntı
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Peregrin said: Besiktasa Manchester gelsin istiyorum, cok mu sey istiyorum acaba Olm herkese gucsuz takimlar gelsin de puan kazanalim. Seneye 2 takim gonderelim clye yahu.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 bize rus takımı gelir kara takılırız yine
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Bana da öyle geliyor. Kutup taraflarına gidecez gibi.
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 evet çok net rostov gelecek bize. ama ludogorets de çıkabilir gibime geldi şu an. ikisi arasında netleştiremiyorum tam hangisi olacağını.
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 fener-villareal osmanlı-mançester bjk- krasnodar veya apoel altına imzamı atıyorum
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 osmanlı - manchester'a katılıyorum. fener - AZ veya gent bize de rostov veya ludogorets
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Olabiliyorsa, Besiktas - Manchester Fenerbahce - AZ Alkmaar Osmanli - Ludogorets
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Liebe said: fener-villareal osmanlı-mançester bjk- krasnodar veya apoel altına imzamı atıyorum şu olursa direk TÜRK DÜŞMANI UYEFA paylaşımlarının ardı arkası kesilmez sdfsd
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 fener - krasnodar bjk - bilbao osmanlı - man utd
calimero Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Abi şu durumda Osmanlı'yi geçtim diğer takımlarımızın hedefi yarı final falan olmalı en az ki osmanlı da villarealli gruptan lider çıktı. Bu durumda o gelmiş bu gelmiş farkmamasi lazım bence. Koskoca fener Beşiktaş aman bana manu villareal gelmesin diye dua etmemesi lazım. Bence
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 yari finale kadar miydi ceyrek miydi yoksa aynı ulke takimlarinin eslesmemesi ?
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 calimero said: Abi şu durumda Osmanlı'yi geçtim diğer takımlarımızın hedefi yarı final falan olmalı en az ki osmanlı da villarealli gruptan lider çıktı. Bu durumda o gelmiş bu gelmiş farkmamasi lazım bence. Koskoca fener Beşiktaş aman bana manu villareal gelmesin diye dua etmemesi lazım. Bence zaten bizim bu "gotum gotum ilerleyelim abi kenardan siyriliriz" felsefemiz hep bi tarafimizda patliyo
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 bu saaten sonra kimin gelcenin bi önemi yok, tarihin fırsatını kacırmıssın bikere savaş bittikten sonra borazanı g.tüne sok..
Öne çıkan mesajlar